Φασιστικά μορφώματα στη Βουλή: Ο αντιΚΚΕ κατήφορος της Ζωής συνεχίζεται…

Για χορηγούς της ακροδεξιάς να αρχίσει να ψάχνει από τα πεπραγμένα της και από το κόμμα της, κι ας αφήσει τους γνωστούς εξυπνακισμούς και τις «κρυάδες»

Η προκλητική αβάντα από Μέσα Ενημέρωσης στην Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζεται, και έτσι εμφανίστηκε χτες μόνο και μόνο για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Και τι βρήκε να πει για την είσοδο φασιστικών μορφωμάτων στη Βουλή, στην τελευταία από τις πολλές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, και για να δικαιολογήσει τα ευρήματα από τις εκλογές, μέσα από τα οποία προκύπτει ότι το 12% των ψηφοφόρων που ψήφισαν Πλεύση τον Μάιο πήγε «σούμπιτο» στους «Σπαρτιάτες»; Μα ότι ευθύνεται το ΚΚΕ, για την κριτική που άσκησε στο κόμμα της…

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να διαστρεβλώσει την αλήθεια, αναφέροντας ότι το ΚΚΕ διεξήγαγε επίθεση με αφορμή την αποχώρηση υποψήφιων βουλευτών της. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι το ΚΚΕ κατά την προεκλογική περίοδο ανέπτυξε τις πολιτικές του θέσεις και τα αντεπιχειρήματά του απέναντι στα άλλα κόμματα, ανάμεσά τους και απέναντι στην Πλεύση Ελευθερίας, που είναι ένα άκρως συστημικό μόρφωμα και το έχει αποδείξει η Ζ. Κωνσταντοπούλου με τη θητεία της ως πρόεδρος της Βουλής και ως στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, όταν επέκτειναν το 2ο μνημόνιο, προετοιμάζοντας το 3ο. Αυτό το προσπερνάει η Ζ. Κωνσταντοπούλου, σηκώνοντας «σκόνη» περί επιθέσεων και μην απαντώντας επί της ουσίας για τις γενικόλογες αναφορές του κόμματός της, τη σιωπή για το Ταμείο Ανάκαμψης με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, τις δεσμεύσεις στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και άλλα ζητήματα που ανέδειξε το ΚΚΕ.

Αυτό όμως που μας ξεπερνά είναι ότι ξαφνικά η Ζ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να ψάχνει για αβανταδόρους της ακροδεξιάς αλλού, όταν ένας απ’ αυτούς ήταν και η ίδια. Ας θυμηθεί λοιπόν ότι ήταν η ίδια που αντιτάχθηκε στη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και στη νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων ψηφοφοριών στη Βουλή χωρίς τη συμμετοχή της ναζιστικής οργάνωσης. Την τοποθέτησή της το 2020, ότι μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να παραμείνει στη Βουλή. Ας μας εξηγήσει από πού προέκυψαν οι νουθεσίες διαφόρων φασιστοειδών για ψήφο στην Πλεύση Ελευθερίας τον Μάιο. Ας μας πει λοιπόν: Τον υποψήφιο βουλευτή της Σπύρο Λιντοβόη, που τον είχε στα ψηφοδέλτιά της στη Β’ Πειραιά και ο οποίος έδινε βήμα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον επικεφαλής των «Σπαρτιατών», δεν τον είδε; Επομένως, για χορηγούς της ακροδεξιάς να αρχίσει να ψάχνει από τα πεπραγμένα της και από το κόμμα της, κι ας αφήσει τους γνωστούς εξυπνακισμούς και τις «κρυάδες».

Ριζοσπάστης

 

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: