Συναγερμός για το Ασφαλιστικό – Κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη την Ελλάδα και Απεργία στις 18 Φλεβάρη

Τα σωματεία παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και απαντούν με κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα σήμερα το απόγευμα, κλιμακώνοντας τον αγώνα με αποφάσεις για Απεργία στις 18 Φλεβάρη, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στην απεργοσπαστική τακτική της ηγετικής κλίκας της ΓΣΕΕ, που βλέπει τα γεγονότα να την προσπερνούν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει στην ίδια ρότα με τον αντι-ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου και φέρνει νέο νομοσχέδιο, ανοίγοντας την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση των επικουρικών συντάξεων. Τα σωματεία παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και απαντούν με κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα σήμερα το απόγευμα, κλιμακώνοντας τον αγώνα με αποφάσεις για Απεργία στις 18 Φλεβάρη, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στην απεργοσπαστική τακτική της ηγετικής κλίκας της ΓΣΕΕ, που βλέπει τα γεγονότα να την προσπερνούν.

Έως τώρα αποφάσεις για απεργιακή κινητοποίηση έχουν πάρει η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚ Αθήνας και μια σειρά Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες.

Συγκεκριμένα, τα ΕΚ: Αγρινίου, Αρτας, Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Λαμίας, Λάρισας, Πάτρας, Πειραιά και Χανίων.

Και οι Ομοσπονδίες: Οικοδόμων, Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Εργαζομένων Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Λογιστών, καθώς και δεκάδες σωματεία σε όλη τη χώρα.
Αποφάσεις απεργιακής κινητοποίησης έχουν πάρει ακόμα Ομοσπονδίες και Σωματεία του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.ά.

Στη σελίδα του ΠΑΜΕ (που εγκαινίασε σήμερα και το επίσημο προφίλ του στο Twitter) μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σημερινές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη και γειτονιά (ακριβή ώρα και σημείο συγκέντρωσης).

 

Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ αναλυτικά τις κυβερνητικές αλχημείες και τη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Δείτε ακόμα:

Το ΠΑΜΕ καταρρίπτει τους κυβερνητικούς μύθους για δήθεν αυξήσεις στις συντάξεις

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: