«Συγχαρητήρια, να τα λες λαϊκά μέσα στη Βουλή, να γίνεις η φωνή μας» (ΦΩΤΟ)

Το αποτέλεσμα τις εκλογής του οικοδόμου βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Έξαρχου, στον νομό Ιωαννίνων, φέρνει τη σφραγίδα των αγώνων όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο ίδιος τονίζει ότι η πραγματική μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική δίνεται μέσα στα γιαπιά…

«Συγχαρητήρια, να τα λες λαϊκά μέσα στη Βουλή, να γίνεις η φωνή μας». «Επιτέλους έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο στη Βουλή», ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν δεκάδες φορές σήμερα το πρωί, στην περιοδεία της ΚΟΒ Κατασκευών Ιωαννίνων στα γιαπιά, με επικεφαλής τον οικοδόμο Νίκο Έξαρχο, βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων.

Η συγκίνηση και η χαρά μεγάλη. Πολλοί οικοδόμοι επεσήμαναν πως το αποτέλεσμα τις εκλογής φέρνει τη σφραγίδα των αγώνων όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ πάνω σε αυτή τη διαπίστωση ο Νίκος Έξαρχος τόνισε ότι η πραγματική μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική δίνεται μέσα στα γιαπιά.

Παράλληλα έδωσε υπόσχεση να δυναμώσει η παρέμβαση του Κόμματος στα εργοτάξια, να μεταφερθούν τα αιτήματα και οι αγωνίες των οικοδόμων για τη δουλειά και τη ζωή τους στη Βουλή.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: