Stop στη Σφαγή – Free Palestine το μήνυμα που εκπέμπουν οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Ενόψει της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας στις 21 Μάη, καταδικάζουν τη γενοκτονία από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Με μια λιτή ανακοίνωση, τα ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΟΣΥΒΕΤ) και του Συλλόγου των Υπαλλήλων του τ. Υπουργείου Ανάπτυξης – τομείς Βιομηχανίας και Ενέργειας, έθεσαν το πλαίσιο που τους οδήγησε στην ανάρτηση πανό αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Το γιγαντοπανό αυτό των 70 τ.μ. έρχεται να προστεθεί στις αντιδράσεις που πληθαίνουν ενάντια και στη στάση της κυβέρνησης η οποία έχει ευθυγραμμιστεί με τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η ίδια κυβέρνηση που “δεν έχει λεφτά” για το 13ο και 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά διαθέτει μισό εκατομμύριο ευρώ τη μέρα (!) “για τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών”, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενόψει της αυριανής απεργίας και ως ένδειξη αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και θέλοντας να στείλουμε μήνυμα καταδίκης στην γενοκτονία που συντελείται από το κράτος του Ισραήλ προχωρήσαμε στην ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στο κτίριο που εργαζόμαστε.

Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, η συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και η εμπλοκή της στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Δε δεχόμαστε να πληρώνουμε 500.000 ευρώ κάθε μέρα για να περιπολεί η φρεγάτα Ύδρα στην Ερυθρά θάλασσα για τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών.

Τα Δ.Σ της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: