ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής: Παρέμβαση στον Εύοσμο για διανομείς που βγήκαν για δουλειά μέσα στη βροχή

Σαν Συνδικάτο εφιστούμε την προσοχή στους διανομείς και σε οποιαδήποτε περίπτωση κρίνουν ότι η εργασία τους ενέχει κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα να σταματήσουν τις διανομές για όσο χρειαστεί.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατά πόσο οι εργαζόμενοι είμαστε αριθμοί και δεν ενδιαφέρονται για μας μπροστά στα κέρδη τους! 

Ενώ η βροχή δυναμώνει υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι διανομείς που καλούνται να βγουν με το μηχανάκι, ενώ δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας και ενώ οι δρόμοι είναι ποτάμια. Φτάσανε στο σημείο να απειλήσουν διανομείς για να συνεχίσουν μέσα στη βροχή.

Μάλιστα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Συνδικάτου με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης η τελευταία δήλωσε αναρμόδια να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να σταματήσουν οι διανομές, που έχουν άμεσο κίνδυνο για τους εργαζόμενους.

Ήδη σήμερα και με αυτές τις καιρικές συνθήκες υπέπεσαν στην αντίληψή μας δυο εργατικά ατυχήματα σε διανομείς. Πόσα άλλα μπορεί να υπάρχουν που μπορεί να έχουν κουκουλωθεί;;;

Σαν Συνδικάτο εφιστούμε την προσοχή στους διανομείς και σε οποιαδήποτε περίπτωση κρίνουν ότι η εργασία τους ενέχει κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα να σταματήσουν τις διανομές για όσο χρειαστεί. Ενημερώνουμε ότι βάση και του νόμου για τις ώρες αυτές πληρωνόμαστε κανονικά. Αν κάποιος εργοδότης μας αναγκάσει να βγούμε σε ακραία καιρικά φαινόμενα επικοινωνούμε άμεσα με τα τηλέφωνα του συνδικάτου, ώστε να παρέμβει. Να μην ξαναδούμε εικόνες συναδέλφων να παρασύρονται από τα νερά! Συνάδελφοι δεν είμαστε αναλώσιμοι δεν θα παίζουμε τη ζωή μας κορόνα γράμματα για τα κέρδη τους.

Δεν θα σκοτωνόμαστε για τα κέρδη τους! Σε οποιαδήποτε περίπτωση ενημερώνουμε το Συνδικάτο για άμεση παρέμβαση!

Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: