Πρώτα μας απολύουν και μετά κάνουν δωρεές – Καταγγελία απολυμένων για Goldair, Sky Express (Swissport)

Καμία υποκριτική δωρεά δε ξεπλένει ό,τι κάνατε στους εργαζόμενους σας, που με τόσο ιδρώτα εργάστηκαν στις εταιρίες σας για να ανεβάζετε εσείς κατακόρυφα τα κέρδη σας κάθε χρόνο. Θα μας βρείτε μπροστά σας για όσο χρειαστεί.

Οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών που έκαναν χιλιάδες απολύσεις πριν από λίγες εβδομάδες, τώρα κάνουν δωρεές για να ξεπλύνουν την ντροπή και να “καθαρίσουν” το όνομα τους.

Βλέπε “Επιχειρώ” και Athens magazine.

*(Η Sky Express ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία που ανήκουν και οι εταιρείες Skyserv και Swissport Hellas)

Και οι τρεις αυτές εταιρείες (Swissport Hellas, Skyserv, Goldair) που έχουν αναλάβει πλήρως το handling των αεροσκαφών στην Ελλάδα, έχουν σημειώσει τεράστια κέρδη τα προηγούμενα έτη:

Πηγές:

Inews
Economy.gr
Liberal
Καθημερινή
MetaforesPress

Προφανώς, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών είχαν το κεφάλαιο να επανεπενδύσουν στην αγορά με τεράστια ποσά αλλά όχι φυσικά για να καλύψουν τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, τους οποίους απέλυσαν τηλεφωνικώς αφήνοντάς τους τελείως ξεκρέμαστους:

Δεν περιμένουμε από κανέναν να παρέμβει γιατί κι ο υπουργός εργασίας αλλά κι ο υπουργός τουρισμού έκαναν και κάνουν ακόμα τα στραβά μάτια και για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων εκεί αλλά και για τις απολύσεις μας. Καμία υποκριτική δωρεά δε ξεπλένει ό,τι κάνατε στους εργαζόμενους σας, που με τόσο ιδρώτα εργάστηκαν στις εταιρίες σας για να ανεβάζετε εσείς κατακόρυφα τα κέρδη σας κάθε χρόνο.

Θα μας βρείτε μπροστά σας για όσο χρειαστεί.

Απολυμένοι εργαζόμενοι από το Αεροδρόμιο Μακεδονία

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: