ΠΑΜΕ στη Γαλλία – Γ. Τασιούλας: Ο αγώνας σας είναι δίκαιος, γιατί είναι αγώνας για τη ζωή, είναι και δικός μας αγώνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήτω οι εργαζόμενοι της Γαλλίας που αγωνίζονται.
Ζήτω οι εργαζόμενοι της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται.
Είμαστε οι πολλοί και εμείς θα νικήσουμε!

Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας, στη Γαλλία, βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας τη στήριξη και την αλληλεγγύη των Ελλήνων εργαζομένων και του ΠΑΜΕ.

Μιλώντας στους εργαζόμενους ο Γιάννης Τασιούλας μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, τόνισε πως «είμαστε στο πλευρό σας, είμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνετε.

Ο αγώνας που δίνετε είναι δίκαιος, γιατί είναι αγώνας για τη ζωή, είναι και δικός μας αγώνας, είναι αγώνας όλων των εργατών.

Καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας το όργιο καταστολής από τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, τις συλλήψεις που έχουν γίνει στην Ενέργεια. Όσο και αν προσπαθούν, οι εργάτες δεν θα κάνουν πίσω, οι εργάτες θα νικήσουν.

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα από τους αγώνες που δίνονται και στη χώρα μας, από τις τεράστιες απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας από τις πολιτικές που ακολουθούν και όλες οι κυβερνήσεις στη χώρα μας. Αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα το βλέπουμε και σήμερα εδώ.

Οι κυβερνήσεις μετράνε τη ζωή μας στη ζυγαριά κόστους – οφέλους. Μας βάζουν μπροστά στο δίλημμα: Ή οι ζωές μας ή τα κέρδη τους. Απαντάμε: Ο λαός με τον αγώνα του, ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό και αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο και πρέπει να δυναμώσει αυτός ο αγώνας παντού.

Ζήτω οι εργαζόμενοι της Γαλλίας που αγωνίζονται.

Ζήτω οι εργαζόμενοι της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται.

Είμαστε οι πολλοί και εμείς θα νικήσουμε».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: