Ομοσπονδία Οικοδόμων: Τον ιδρώτα μας δεν θα αφήσουμε να μας τον κλέψουν οι εμποροσπιτάδες, οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους 

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως φτιάχνονται αυτά τα σπίτια. Με τον ιδρώτα και το αίμα μας! Για αυτές τις κατοικίες θα παλέψουμε, για να συνεχίσουν να μένουν μέσα οι ιδιοκτήτες τους που τις έχουν ανάγκη και θα τσακίσουμε κάθε «κοράκι» που επιχειρεί να τις αρπάξει.

Όσα εκτυλιχτήκαν χθες στην οδό Αβύδου, στου Ζωγράφου, με την προσπάθεια έξωσης χαμηλοσυνταξιούχου με τραμπούκικο τρόπο, όπου 5:30 το πρωί δικαστικός επιμελητής με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και μπούκαραν μέσα, είναι μια πρόκληση για όλο τον λαό. Φανερώνει ότι στο όνομα των συμφερόντων των αρπαχτικών δεν διστάζουν να διαπράξουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. 

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τεράστιες γιατί με τους νόμους που ψήφισαν όπλισαν το χέρι των αρπαχτικών να μπορούν να μπαίνουν ξημερώματα και να αρπάζουν τον ιδρώτα του λαού. 

Η άμεση απάντηση του εργατικού, λαϊκού κινήματος και της γειτονιάς, επέβαλε το δίκιο και η οικογένεια συνεχίζει να μένει στο σπίτι της. Αυτός είναι ο δρόμος που θα προστατεύσει τον λαό μας από τη βαρβαρότητα. 

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καλεί τα σωματεία και όλους τους οικοδόμους να δυναμώσουν την πάλη τους για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τα «κοράκια».

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως φτιάχνονται αυτά τα σπίτια. Με τον ιδρώτα και το αίμα μας! Για αυτές τις κατοικίες θα παλέψουμε, για να συνεχίσουν να μένουν μέσα οι ιδιοκτήτες τους που τις έχουν ανάγκη και θα τσακίσουμε κάθε «κοράκι» που επιχειρεί να τις αρπάξει. Τον ιδρώτα μας δεν θα αφήσουμε να μας τον κλέψουν οι εμποροσπιτάδες, οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους. 

Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: