Νέο αγωνιστικό ραντεβού στις 24 Οκτώβρη ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο – Συλλαλητήρια των Συνδικάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα, να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ. Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία. “Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα”.

Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουν με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση τους ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, κλιμακώνοντας την πάλη τους με νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη 24 Οκτώβρη ενάντια στην αντεργατική επίθεση. Στη Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 6:30 το απόγευμα στα Προπύλαια. Στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ συλλαλητήρια θα γίνουν ακόμη σε μια σειρά από πόλεις (βλ. παρακάτω).

Στο κάλεσμά τους σημειώνουν:

«Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής. Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ. Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

Με το σύνθημα: Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα” συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων».

Στη Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 6:30 το απόγευμα στα Προπύλαια. Στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Συλλαλητήρια θα γίνουν ακόμη σε:

  • Αγρίνιο: Στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία
  • Αλεξανδρούπολη: Στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο
  • Αργοστόλι: Στις 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο
  • Βόλο: Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου
  • Ζάκυνθο: Στις 6:30 μ.μ. στην παλιά Νομαρχία
  • Καλαμάτα: Στις 7 μ.μ. στην πλατεία 25ης Μάρτη
  • Λιβαδειά: Στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία
  • Ρόδος: Στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Κύπρου
  • Τρίκαλα: Στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου
  • Χανιά: Στις 7 μ.μ. στην Αγορά

Επίσης, την Τετάρτη 23 Οκτώβρη θα γίνουν κινητοποιήσεις σε 

Λάρισα: Στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία και στην
Καρδίτσα: Στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: