Μπράβοι παντός καιρού – Από φουσκωτός αντιπρόσωπος των εργατοπατέρων στην ΟΙΥΕ, στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του ΣΕΦ

Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες. Κανείς μπράβος δεν πάει χαμένος για τη συνδικαλιστική μαφία

Το πρόσφατο ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ είχε επεισοδιακές προεκτάσεις, καταγγελίες που έφτασαν μέχρι τον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκα, και αρκετούς πρωταγωνιστές εκτός γηπέδου. Αξίζει όμως να σταθούμε λίγο περισσότερο σε έναν από τους κομπάρσους.

Σε μία από τις ιστορίες που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέπουμε τη διακριτική παρουσία ενός άνδρα στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Και εκεί αρχίζουν οι αναμνήσεις -μόνο που δεν είναι διαφημιστικό μπύρας.

Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει… Ας ρίξουμε μια ματιά και στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο και εκτεταμένα στιγμιότυπα με τον “φουσκωτό αντιπρόσωπο” των εργατοπατέρων της ΟΥΙΕ, της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων με το αμαρτωλό παρελθόν: κλάδος Σούπερ Μάρκετ, προτροπές για χαμόγελα αντί 300 ευρώ, “σκληρά εργαζόμενοι” διευθυντές κοκ.

Έξω οι μπράβοι από τα σωματεία!

Φώναζαν οι δυνάμεις που ήταν αποφασισμένες να μην επιτρέψουν συνέδριο με φουσκωτούς και μαϊμούδες αντιπροσώπους. Την ίδια ώρα οι εργατοπατέρες (Βασιλόπουλος, Καραγεωργόπουλος) έκαναν τους ανήξερους: τάχα δε γνώριζαν ποιος κάλεσε τους μπράβους, που κάθονταν αμήχανοι, περιμένοντας οδηγίες από τον εντολέα τους.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων απέναντι στον φουσκωτό αντιπρόσωπο τον ώθησε να κάνει στροφή στην καριέρα του σε άλλα, γηπεδικά μετερίζια. Με δεδομένο το παρελθόν του κυρίου, υπάρχει κάποια δυσκολία να πιστέψει κανείς ότι τυχαία βρέθηκε στο σημείο μέσα στην αναμπουμπούλα. Η αλήθεια πάντως είναι πως όταν κάνεις καλά τη δουλειά σου -ως μπράβος, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή- δε θα πας χαμένος αργά ή γρήγορα. Το success story ενός άλλου καλόπαιδου από τα παλιά, ίσως και να δείχνει το δρόμο ευδόκιμων επαγγελματικών μεταπηδήσεων.

Εν κατακλείδι: αυτές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι εργατοπατέρες και αυτή είναι η αξιοπιστία τους, όταν κάνουν το άσπρο μαύρο, μιλάνε για “δημοκρατικές διαδικασίες” και καταγγέλλουν “τραμπουκισμούς” εις βάρος τους. Κι αν έχουν ανοιχτές σχέσεις με τον υπόκοσμο, είναι γιατί μόνο εκεί μπορεί να βρει ερείσματα μια (συνδικαλιστική) μαφία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: