Mήνυση από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας – Καμία καταστολή δε θα αναστείλει τη δράση των συνδικάτων!

Με μία προσωπική απόφαση του Διοικητή στην πλάτη του ΔΣ της ΔΥΠΑ κατατέθηκε εν κρυπτώ μήνυση εις βάρος του προέδρου του Συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας για την παρέμβαση σωματείων που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΥΠΑ με θέμα την ενεργοποίηση του ποινολογίου των ανέργων.

«Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν πρόκειται να περάσει! Καμία καταστολή δε θα αναστείλει τη δράση των συνδικάτων!», τονίζει το ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή του, για τη μήνυση από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Με μία προσωπική απόφαση του Διοικητή στην πλάτη του ΔΣ της ΔΥΠΑ κατατέθηκε εν κρυπτώ μήνυση εις βάρος του προέδρου του Συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας για την παρέμβαση σωματείων που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΥΠΑ με θέμα την ενεργοποίηση του ποινολογίου των ανέργων.

Ο Διοικητής οχυρωμένος πίσω από το αξίωμα του νόμιμου εκπροσώπου της ΔΥΠΑ λειτουργεί ως ανώτατη αρχή που αποφασίζει ο ίδιος τι θα μπαίνει και τι όχι στην ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων, προσπερνώντας προτάσεις μελών του ΔΣ και άλλων οργάνων της ΔΥΠΑ. Με τη μήνυση προς τον πρόεδρο του συνδικάτου Οικοδόμων ενεργεί εκπροσωπώντας όλο το ΔΣ χωρίς το ίδιο να γνωρίζει τις κινήσεις του, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο της μήνυσης στην οποία αναφέρονται ψεύδη.

Συνειδητά δε θέλησε να βάλει ως θέμα την προσωπική του απόφαση για μήνυση στις σταθερές-εβδομαδιαίες συνεδριάσεις του ΔΣ από τον Οκτώβρη ως σήμερα παρόλο που στη σημερινή σύνθεση του ΔΣ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2 εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι οποίοι έμαθαν για αυτή την εξέλιξη ύστερα από την κλήση του προέδρου του συνδικάτου οικοδόμων στο Πταισματοδικείο.

Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν πρόκειται να περάσει! Καμία καταστολή δε θα αναστείλει τη δράση των συνδικάτων!»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: