Η αλληλεγγύη σας είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος! – Οι απεργοί της COSCO στέλνουν μήνυμα στα πλοία που περιμένουν στο λιμάνι του Πειραιά!

Προς όλα τα πλοία που περιμένουν στη ράδα του Πειραιά για operation στο λιμάνι της COSCO: Οι απεργοί εργάτες του λιμανιού απευθυνόμαστε σε εσάς! Η αλληλεγγύη σας είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος στον αγώνα μας. Ο αγώνας μας είναι αγώνας για όλους τους εργαζόμενους!

Προς όλα τα πλοία που περιμένουν στη ράδα του Πειραιά για operation στο λιμάνι της COSCO. Οι απεργοί εργάτες του λιμανιού απευθυνόμαστε σε εσάς. Πριν έξι μέρες ένας συνάδελφός μας σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα ενώ εκτελούσε βάρδια. Το δυστύχημα συνέβη εξαιτίας της έλλειψης μέτρων ασφαλείας. Απεργούμε για το δικαίωμά μας στη δουλειά, για μέτρα ασφαλείας και συλλογική σύμβαση εργασίας. Η αλληλεγγύη σας είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος στον αγώνα μας. Ο αγώνας μας είναι αγώνας για όλους τους εργαζόμενους!

Με αυτό το μήνυμα, οι απεργοί εργαζόμενοι της COSCO απευθύνονται στους εργάτες των πλοίων που περιμένουν στην ουρά για να ξεφορτώσουν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στα ελληνικά και στα αγγλικά, ζητώντας την αλληλεγγύη τους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο τους για να νικήσουν σε έναν αγώνα που είναι υπόθεση όλων μας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: