Εργατικό Κέντρο Άρτας: Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας (ΦΩΤΟ)

“Ευχαριστούμε τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για την ανταπόκριση τους, όλους τους συμπολίτες μας αλλά και εκτός Άρτας για την αποφασιστική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή του ΕΚ Άρτας. Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα.”

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας. Φορτώθηκε την Τρίτη 14/2/2023 η πρώτη αποστολή από το Εργατικό Κέντρο Άρτας και θα επαναλάβουμε την επόμενη βδομάδα. Ευχαριστούμε τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για την ανταπόκριση τους, όλους τους συμπολίτες μας αλλά και εκτός Άρτας για την αποφασιστική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή του ΕΚ Άρτας. Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας εκφράζει την τεράστια αλληλεγγύη του στους συναδέλφους μας και γείτονες μας από τις χώρες της Τουρκίας, της Συρίας και του Λιβάνου, που από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου έχουν πληγεί από δύο τεράστιου μεγέθους σεισμούς.

Για άλλη μια φορά δυστυχώς παρακολουθούμε σκηνές τρόμου, με ανθρώπους θαμμένους κάτω από χαλάσματα, κτήρια κατεστραμμένα και χιλιάδες κόσμου σε απόγνωση. Επιβεβαιώνεται πως στη λογική του κόστους – οφέλους αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο λαός, ο οποίος βρίσκεται στο έλεος ακόμη και των φυσικών φαινομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καλεί τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους, την νεολαία, το σύνολο του λαού της Άρτας, να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα αδέρφια-γείτονες μας που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Προχωράμε με άμεσο τρόπο, στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από Τετάρτη 15/2 και ώρες 09:00 – 14:00 και 18.30 -20.00, στο ισόγειο του ΕΚΑ.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες μωρών, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2681028023, email. [email protected]

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: