Εργατικό Κέντρο Άρτας: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – Με την Παλαιστίνη μέχρι την Λευτεριά

Το ΕΚ Άρτας καταγγέλλει την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας! Μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος  και της φιλειρηνικής, αντι-ιμπεριαλιστικής δράσης.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας! Μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος  και της φιλειρηνικής, αντι-ιμπεριαλιστικής δράσης.

Η ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και του αγώνα για ειρήνη και λευτεριά δεν θα περάσει!

Μπροστά στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, η Κυβέρνηση που έσφιγγε το ματωμένο χέρι του σφαγέα Νετανιάχου, προχωρά σε απροκάλυπτα ψέματα, καλλιέργεια fake news, και όταν και αυτά αποτυγχάνουν προχωρούν σε διώξεις όσων σηκώνουν κεφάλι. Ακολουθούν τον αντιδραστικό και επικίνδυνο δρόμο που χάραξαν ΕΕ και ΗΠΑ με τρομοκράτηση και διώξεις όσων στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης κάθε φιλειρηνική δράση, κάθε παιδί που ζωγραφίζει σημαία της Παλαιστίνης, κάθε συνδικάτο και φορέας που κινητοποιείται ενάντια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, κάθε άνθρωπος που αντιδρά ενάντια στη σφαγή στην Γάζα θα μπορεί να διωχθεί με βάση το σκεπτικό ότι «εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος»

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης, οι πρώτοι κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι οι Κυβερνήσεις της χώρας που συνεργάζονται με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο είναι δύναμη κατοχής και μας βάζει σε κίνδυνο γενικότερης σύγκρουσης στην περιοχή, όσοι υπέγραψαν την παραχώρηση του Ελληνικού χώρου για τους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, όλοι όσοι παραχώρησαν την Σούδα, την Ελευσίνα, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη, ως προγεφύρωμα για τους πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ εμπλέκοντας τον ελληνικό λαό στις συγκρούσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών και εκθέτοντας τον λαό της Ελλάδας σε κίνδυνο αντιποίνων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη χιλιάδες λαού, εργαζόμενοι, νέοι, γυναίκες και παιδιά στο κέντρο της Αθήνας ύψωσαν τις σημαίες της Παλαιστίνης, τραγούδησαν τον ύμνο της, που έχει γράψει ο δικός μας Μίκης Θεοδωράκης και στήριξαν τον αγώνα μιας χώρας υπό κατοχή για ελευθερία. Απαίτησαν να σταματήσει το σφαγείο των 4.000 δολοφονημένων μικρών παιδιών.

Η δίωξη αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας των κυβερνήσεων και του Ισραήλ έχει αποτύχει. Μέρα με την μέρα οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης με την Παλαιστίνη σε όλο τον κόσμο, σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία, μεγαλώνουν, γιγαντώνονται. Οι λαοί στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, στην σωστή πλευρά της ιστορίας για να σταματήσουν το έγκλημα.

ΤΩΡΑ να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες

ΤΩΡΑ να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής

ΤΩΡΑ να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ν. ΑΡΤΑΣ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: