Απόλυση Φοιτήτριας λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης!

Καταγγέλλουμε την απόλυση εργαζόμενης φοιτήτριας του τμήματος Tουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών σπουδών, η οποία απολύθηκε λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης. Καλούμε σε κινητοποίηση την Τρίτη 11:30 έξω από τον χώρο δουλειάς της φοιτήτριας, Κουκλουτζά 3 & Υμηττού (έναντι Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου)

Ψήφισμα Φοιτητικών Συλλόγων για την απόλυση μιας φοιτήτριας του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών για τη συνδικαλιστική της δράση.

ΑΠΟΛΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!

Ψήφισμα Φοιτητικών Συλλόγων:

Καταγγέλλουμε την απόλυση εργαζόμενης φοιτήτριας του τμήματος Tουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών σπουδών, η οποία απολύθηκε λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης. Θεωρούμε απαράδεκτές τέτοιες ενέργειες που σαν στόχο έχουν την τρομοκράτηση των εργαζομένων, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να οργανώσουν την πάλη τους μέσα από τα σωματεία τους για να απαιτήσουν να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στην βουλή, με το οποίο νομοθετείται η 10ωρη εργασία καθώς και ο ακόμη μεγαλύτερος περιορισμός της συνδικαλιστικής δράσης.

Ως Φοιτητικός Σύλλογος εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργαζόμενη συμφοιτήτριά μας, καθώς και σε κάθε άλλο εργαζόμενο συμφοιτητή μας που λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο ίδιος η οικογένειά του αναγκάζεται να βρει δουλειά για να τα βγάλει πέρα παράλληλα με τις σπουδές του.

📢ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

📍Καλούμε σε κινητοποίηση την Τρίτη 11:30 έξω από τον χώρο δουλειάς της φοιτήτριας, Κουκλουτζά 3 & Υμηττού (έναντι Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου)

📍Ψήφισμα των Φοιτητικών Συλλόγων: Φυσικού, Νομικής, Οικονομικού, Πολιτικού, ΕΜΜΕ, Τουρκικών Σπουδών, ΠΤΔΕ, Ιστορικού – Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, Παντείου, Μηχανολόγων, ΗΜΜΥ, Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, Σ.Ο. ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ και Σ.Ο. ΑΣΠΑΙΤΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: