«Έλληνες, οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών…» – Στέλνουμε στα σκουπίδια την ισραηλινή και ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή προπαγάνδα

Χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού στον αγώνα του για πατρίδα.

«Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών. Έλληνες, οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών (…) Σε λίγο ο σταθμός αυτός δεν θα είναι ελληνικός. Θα μεταδίδει ανακοινωθέντα του εχθρού».

Το σπαρακτικό αυτό μήνυμα που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών στις 27 Απριλίου του 1941 την ώρα που ο γερμανικός ναζιστικός στρατός έμπαινε στην Αθήνα, θυμίζει η ισραηλινή εισβολή στη γάζα που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής.

Το κράτος του Ισραήλ και οι ευρωατλαντικοί σύμμαχοί του έχουν διακόψει από εκείνη την ώρα οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας του παλαιστινιακού λαού με τον έξω κόσμο. Τα λιγοστά κανάλια επικοινωνίας και ενημέρωσης που μέχρι τώρα μετέδιδαν τη σφαγή και αποκάλυπταν το πραγματικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη έχουν σιγήσει.

Η προπαγάνδα του ισραηλινού στρατού, των μυστικών υπηρεσιών του, των ΗΠΑ οργιάζει και έχει κυριαρχήσει απόλυτα όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας παρακολουθώντας και τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο στόχος τους είναι από τη μία να αποκλείσουν κάθε εικόνα που δείχνει τί πραγματικά συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γάζα, που ισραηλινοί πνιγούν στο αίμα. Και βέβαια να ελέγξουν απόλυτα την πληροφόρηση για την εξέλιξη του πολέμου, να κρύψουν την αγριότητα απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, αλλά και τις απώλειες που μετράει ο στρατός του Ισραήλ.

Αυτές τις ώρες το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Να σταματήσει τώρα η σφαγή» πρέπει να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά. Στέλνουμε στα σκουπίδια την ισραηλινή και ΑμερικανοΝΑΤΟική προπαγάνδα ενημερώνοντας πλατιά τον κόσμο για τα πραγματικά γεγονότα για τη σφαγή που υφίσταται ο παλαιστινιακός λαός. Καταγγέλλουμε την άθλια στάση της Ελληνικής κυβέρνησης να μην ψηφίσει στον ΟΗΕ το ψήφισμα κατάπαυσης του πυρός καλύπτοντας πλήρως το έγκλημα στη γάζα. Απαιτούμε τώρα να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες να παύσει κάθε διευκόλυνση σε Ισραήλ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

Χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού στον αγώνα του για πατρίδα.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: