Ελένη Γερασιμίδου: «Εδώ, δεν πέρασε και δεν θα περάσει ο φασισμός»

«Οι στόχοι αυτού του κατάπτυστου νομοσχεδίου είναι ολοφάνεροι. Με πρόσχημα την ησυχία και τη γαλήνη των “νομοταγών” πολιτών, την “απρόσκοπτη ομαλότητα” της μίζερης, σιωπηλής, συμβιβασμένης καθημερινότητάς τους, προσπαθούν να εμποδίσουν το ζωντανό κομμάτι του κόσμου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.»

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις:

«Οι απειλές της εξουσίας, με όποια μορφή, συνάντησαν την αντίσταση του λαού σε οριακές στιγμές, που προχώρησαν την ανθρωπότητα βήματα μπροστά. Ο κόσμος δεν γυρίζει πίσω, όσο απεγνωσμένα και να το επιχειρούν οι περιστασιακά δυνατοί της Γης.

Με διάφορους τρόπους προσπαθεί η άρχουσα τάξη να εμποδίσει το λαϊκό κίνημα. Με προσχήματα και “προφάσεις εν αμαρτίαις”, με σαθρά επιχειρήματα, στο όνομα “της Τάξης και Ασφάλειας, της προστασίας του πολίτη”.

Οι πολίτες που διαδηλώνουν διεκδικούν το δικαίωμα να προστατεύουν τις αξίες τους και να μην υποκύπτουν στις ολοένα αυξανόμενες καταστρατηγήσεις ζωτικών αναγκών τους.

Οι στόχοι αυτού του κατάπτυστου νομοσχεδίου είναι ολοφάνεροι. Με πρόσχημα την ησυχία και τη γαλήνη των “νομοταγών” πολιτών, την “απρόσκοπτη ομαλότητα” της μίζερης, σιωπηλής, συμβιβασμένης καθημερινότητάς τους, προσπαθούν να εμποδίσουν το ζωντανό κομμάτι του κόσμου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

Εχουμε όλοι υποχρέωση να αντισταθούμε σ’ αυτήν τη νέα επίθεση, με το μυαλό μας στις μεγάλες στιγμές της πάλης του λαού.

Εδώ, δεν πέρασε και δεν θα περάσει ο φασισμός.»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: