Βουλευτικές Εκλογές 2023 – Μήνυμα στήριξης του ΚΚΕ από το ΚΚ Τουρκίας

“Να είστε βέβαιοι ότι από την άλλη πλευρά του Αιγαίου δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ενάντια στους εκμεταλλευτές και τα παράσιτα που απομυζούν τον λαό, για το κοινό μας κομμουνιστικό μέλλον”

Η ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας με ένα εγκάρδιο μήνυμά της, χαιρετίζει με επαναστατική θέρμη την εκλογική καμπάνια του ΚΚΕ και τονίζει:

«Το ΚΚ Τουρκίας στέκεται και θα στέκεται πάντα στο πλάι των Ελλήνων συντρόφων μας σε όλα τα μέτωπα του αγώνα και μέχρι τέλους, μέχρι να φτάσουμε στις φωτεινές μέρες της ισότητας, της ελευθερίας και της αδελφοσύνης, μέχρι να εγκαθιδρύσουμε το σοσιαλιστικό μας μέλλον. (…) Ενάντια στις ψεύτικες ελπίδες που καλλιέργησαν τα αστικά κόμματα στο παρελθόν, το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αποκαλύπτει πλατιά τη φτώχεια και τις κοινωνικές ανισότητες που έφεραν οι κυβερνήσεις τους. (…) Είμαστε βέβαιοι πως οι προσπάθειες των Ελλήνων κομμουνιστών θα αφήσουν το σημάδι τους στον τιμημένο δρόμο του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για μια πατρίδα πραγματικά ισότιμων ανθρώπων. Να είστε βέβαιοι ότι από την άλλη πλευρά του Αιγαίου δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ενάντια στους εκμεταλλευτές και τα παράσιτα που απομυζούν τον λαό, για το κοινό μας κομμουνιστικό μέλλον».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: