Βάζαμε και Νέτφλιξ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να βασίζεται όλη η ευρωατλαντική προπαγάνδα που ξεφορτώνεται με το τσουβάλι τις μέρες αυτές για να δικαιολογήσει την εμπλοκή της χώρας σε άλλο ένα έγκλημα απέναντι στον παλαιστινιακό λαό σε «b movies» και fake news της πλάκας δείχνει και κυνισμό και απελπισία…

«Είναι ο έβδομος βομβαρδισμός της Χαμάς». «Για ένατη φορά σήμερα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον ανταποκριτή του γνωστού ειδησεογραφικού site στο Ισραήλ, από την πόλη Ασκελόν.

Μόνο που «το σκηνικό που επαναλαμβάνεται», είναι μάλλον… όντως σκηνικό και οι «δραματικές εικόνες» που μεταδίδει δείχνουν από την είσοδο του νοσοκομείου να μπαίνουν οι ίδιοι «τραυματίες»… και στον έβδομο και στον ένατο βομβαρδισμό που περιγράφει. Δεν περιμέναμε βέβαια και καμιά σκηνοθεσία για Όσκαρ από το Γραφείο Τύπου του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας που όπως μαθαίνουμε σε άλλο βίντεο οργανώνει την «ανταπόκριση» από τους «τόπους των φριχτών εγκλημάτων».

Αλλά το να βασίζεται όλη η ευρωατλαντική προπαγάνδα που ξεφορτώνεται με το τσουβάλι τις μέρες αυτές για να δικαιολογήσει την εμπλοκή της χώρας σε άλλο ένα έγκλημα απέναντι στον παλαιστινιακό λαό σε «b movies» και fake news της πλάκας δείχνει και κυνισμό και απελπισία.

Η βρώμικη προπαγάνδα δεν θα περάσει. Όσα fake news κι αν επιστρατεύσουν, η αλήθεια δεν ξεγράφει: Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι με τους λαούς που παλεύουν για Λευτεριά και Δίκιο. Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη! Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ισραήλ στη Γάζα. Να γυρίσει τώρα πίσω η φρεγάτα «Ψαρά»!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: