“Σας έλειψε η καταστροφή;” – Εκπρόσωπος τύπου του Ισραηλινού πρωθυπουργού προκαλεί εν μέσω νέων επιδρομών στη Γάζα

Με επανάληψη της καταστροφής των προηγούμενων επιδρομών απειλεί επιχαίροντας ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ.

Το πιο κυνικό τους πρόσωπο δείχνουν για μια ακόμα φορά οι ισραηλινές αρχές, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η σοβαρότερη επίθεση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων κατά της λωρίδας της Γάζας από τον πόλεμο του 2014.

Με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου του Βενιαμίν Νετανιάχου, Οφίρ Γκέντελμαν, υπεύθυνου για την επικοινωνία με τα αραβόφωνα ΜΜΕ, παραθέτει φωτογραφίες ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, του 2012, 2014 και τις χθεσινές του 2018, γράφοντας “Τα ξεχάσατε αυτά; Σας έλειψαν οι ζημιές και η καταστροφή;”:

Η υπεροψία με την οποία διαφημίζουν οι Ισραηλινοί την υπεροπλία τους και την ετοιμότητά τους να προχωρούν ανά πάσα στιγμή σε επιθέσεις κατά της Γάζας, συνδέεται άμεσα με τον ατιμωρησία που υφίσταται, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες, μετά την έναρξη των διαδηλώσεων της “Μεγάλης Επιστροφής” τον περασμένο Μάρτη, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους εκατοντάδες Παλαιστίνιοι.

Τις τελευταίες μέρες η Γάζα υφίσταται συνεχές σφυροκόπημα από τις ισραηλινές δυνάμεις, με πρόσχημα επίθεση με ρουκέτες από τη Χαμάς, ενώ χθες τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από βομβαρδισμό ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ – Άκσα. Ο απολογισμός της νέας ανάφλεξης είναι πέντε Παλαιστίνιοι, 4 μαχητές κι ένας άμαχος, όπως κι ένας Ισραηλινός πολίτης.

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: