“Ο στρατός σου σε χρειάζεται” – Postmodern Army is calling

Αντί να παίζεις από το σπίτι σου δεν έρχεσαι να ζεις το «παιχνίδι» από κοντά και να πληρώνεσαι κιόλας; Ζήσε τον μύθο σου, ισοπέδωση ξένης χώρας, κορμιά παιδιών διαμελισμένα τώρα όλα λάιβ.

Με μια μεγάλη και μοντέρνα καμπάνια ο βρετανικός στρατός προσπαθεί να στρατολογήσει νέους και νέες. Η στρατολόγηση αρχίζει από την ηλικία των 16 ετών! Η καμπάνια στρατολόγησης καλεί τους νεαρούς/ες millennials (αυτούς που γεννήθηκαν μεταξύ 1980-1995), την γενιά των γκατζετάκηδων, των σέλφι, του κλόουν της παρέας, των βίντεο-gamers, να καταταγεί. Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό: Είναι μοναδικοί, είναι έξυπνοι, προσηλωμένοι στο στόχο τους που προορίζονται για μεγάλες επιτυχίες ή αξίζουν μια ιδιαίτερη καριέρα με άφθονο έπαινο και θαυμασμό που τώρα την σπαταλούν άσκοπα μπροστά στις οθόνες και στα κινητά.

Ο βρετανικός στρατός απαριθμεί 77.000 μάχιμους στρατιώτες σε περισσότερες από 80 χώρες, και έχει σκοπό να ανεβάσει τη συμμετοχή άμεσα στις 82,000 μέσω της καμπάνιας. Το περασμένο καλοκαίρι, ο στρατός ήταν 5.600 στρατιώτες λιγότερο από το εκτιμώμενο, ιδιαίτερα σε άτομα με τεχνικές δεξιότητες, και έτσι δεν θα εκπληρώσει το στόχο του για 112.000 στρατιώτες μέχρι το 2020, όπως αναφέρουν οι στρατιωτικές πηγές.

Τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι τώρα επιτρέπεται στις γυναίκες να υποβάλλουν αίτηση για όλες τις θέσεις στο βρετανικό στρατό για πρώτη φορά στην ιστορία. Τα τελευταία χρόνια οι αποχωρήσεις είναι πολύ περισσότερες από τις προσλήψεις. Σήμερα που η ρώσικη απειλή (για τις τιμές των ακινήτων στο Λονδίνο λογικά) είναι εδώ, αυτό είναι ανεπίτρεπτο, αφήστε που η εμπιστοσύνη στον αλλοπρόσαλλο Τραμπ και στο ΝΑΤΟ βρίσκεται στο ναδίρ της. Ο Θεός ναι μεν φυλάει την βασίλισσα αλλά χρειάζονται και οι επί γης υπηρέτες που θα θυσιαστούν γι’ αυτήν.

Εν τω μεταξύ, το Ηνωμένο Βασίλειο σκοπεύει να αναπτύξει 800 στρατεύματα στη Νορβηγία ως απάντηση στη ρωσική αρκτική δραστηριότητα και δημιουργεί μια νέα βάση που θα τεθεί σε λειτουργία το 2019. «Αυξάνουμε τα βρετανικά σημεία παρουσίας μας σε όλο τον κόσμο. Δεν θα κλείσουμε τις εγκαταστάσεις μας στη Γερμανία, και αντ ‘ αυτού θα τις χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε το στρατό. Ωστόσο, όπως και η μετεγκατάστασή τους στην εγχώρια βάση, το Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε να τοποθετήσει ένα αυξανόμενο ποσοστό αυτής της στρατιωτικής δύναμης στη Δυτική Ευρώπη προκειμένου να αποτρέψει πιθανή ρωσική επιθετικότητα» δηλώνει ο υπουργός Άμυνας Gavin Williamson.

Το αυξανόμενο ποσοστό στην παχυσαρκία όπως επίσης και το αυξανόμενο ποσοστό μαύρων, ασιατών και άλλων εθνοτήτων είναι αποτρεπτικό για να υποβάλουν αίτηση «οι λευκοί Βρετανοί» δηλώνουν πηγές του υπουργείου άμυνας.

Οι αντιδράσεις είναι διφορούμενες.

Αρκετοί ήτανε αυτοί που είδαν με θετικό μάτι την καμπάνια. «Gamers» (παίκτες των βίντεο-παιγνιδιών), «class clowns» (χωρατατζήδες) «phone zombies» (αυτοί που ασχολούνται συνεχώς με το τηλέφωνό τους), «selfie addicts» (εθισμένοι στο συνεχές ανέβασμα φωτογραφιών στα μέσα) και κυρίως «πνευματώδη και ανήσυχα παιδιά». Το μήνυμα της καμπάνιας, «οι δεξιότητές σου ταιριάζουν στην ανάγκη λειτουργίας σε έναν μεταβαλλόμενο χώρο μάχης», είναι το καθοριστικό σημείο προσέκηυσης. Αντί να παίζεις από το σπίτι σου δεν έρχεσαι να ζεις το «παιχνίδι» από κοντά και να πληρώνεσαι κιόλας; Ζήσε τον μύθο σου, ισοπέδωση ξένης χώρας, κορμιά παιδιών διαμελισμένα τώρα όλα λάιβ.

Υπάρχει και αυτή η άποψη που ασπάζονται κυρίως «Λευκοί Άγγλοι» που προσωπικά βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα μαζί με αρκετούς ψυχολόγους ελπίζω. (σχόλιο με αρκετά λάικς σε αγγλικό μέσο)

Παραδοσιακή αποικιοκρατική αφίσα

«Οι προσπάθειες προσλήψεων πρέπει να τροποποιηθούν αναλόγως.

– Θεμελίωση μιας ισχυρής κουλτούρας

– Αφηγήσεις ηρωικών χαρακτήρων, ηρωική προέλευση

– Θρησκευτική αφοσίωση

– Ισχυρές οικογένειες

– Τήρηση των κανόνων της ομάδας

– Καλή εκπαίδευση

– Προθυμία να θυσιαστεί για την πατρίδα

– Ελέγχους και ισορροπίες σε όσους έχουν περιορισμένη ισχύ

Αυτό που οι πολιτικοί μαρξιστές έχουν μαγειρέψει για να υπονομεύσουν τον πολιτισμό μας:

– αφηγήσεις που καταστρέφουν με τη δαιμονοποίηση του ηρωισμού στους εικονικούς χαρακτήρες και τις ρίζες μας

– γελοιοποίηση της παραδοσιακής θρησκείας και των παραδοσιακών αρετών, προωθώντας παράλληλα «αλάνθαστες» εναλλακτικές λύσεις

– οι πολιτικές, οι πολιτισμικές επιρροές, η εκπαίδευση που υπονομεύει τις οικογένειες, προκαλούν κοροϊδία της εκπαίδευσης

– παραβίαση των κανόνων, γελοιοποίηση εκείνων που τις υποστηρίζουν και τους σέβονται

– γελοιοποίηση και μίσος εκείνων που θυσιάζουν για την αρετή και το καλό της πατρίδας.

Και γιατί το κάνουν; Για να εκτοπίσουν όσους ανέλαβαν την εξουσία ανθρώπους με υψηλά ιδανικά και κουλτούρα. Ο Σοσιαλισμός κυβερνάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει κάνει για δεκαετίες τώρα ό, τι το Κόμμα (σοβιετικό) στην εξουσία. Η διείσδυση στην Ακαδημία από τους Leftists (αριστερούς) έχει δει γενιές παιδιών με «νεαρά μυαλά με γυμνασμένα κορμιά» να μετατρέπονται σε σοσιαλιστές. Τώρα αντιμετωπίζετε αυτό το φαινόμενο και στις ΗΠΑ».

Your army needs you, εσύ δεν τον χρειάζεσαι.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
5 Σχόλια

Κάντε ένα σχόλιο: