Κτηνωδία χωρίς όρια: «Αποτελειώστε τους»! γράφει πάνω σε βόμβα του ισραηλινού στρατού με «προορισμό» τη Γάζα η πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τη Νίκι Χέιλι να έχει γράψει «Τελειώστε τους! Η Αμερική (αγαπά) το Ισραήλ πάντα» και να ακολουθεί η υπογραφή της, σε μια κίνηση απίστευτης κτηνωδίας τη στιγμή που δεν έχει στεγνώσει το αίμα από την σφαγή αμάχων στη Ράφα.

Σε άλλη μια απτή αποτύπωση της ωμής υποστήριξης των ΗΠΑ στις σφαγές που διαπράττει καθημερινά το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, η Αμερικανίδα πρώην πρέσβειρα στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι – μέχρι πρότινος υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές – κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ισραήλ έγραψε …αφιέρωση πάνω σε βόμβα του ισραηλινού στρατού με «προορισμό» τη Γάζα, με την ακόλουθη φράση: «Αποτελειώστε τους! Η Αμερική αγαπά το Ισραήλ! Πάντα, Νίκι Χέιλι».

Η Χέιλι βρέθηκε στο Ισραήλ, προσκεκλημένη του αμερικανοεβραϊκού λόμπι, και δεν δίστασε να γράψει τη φριχτή αυτή φράση λίγες μόλις ώρες μετά το μακελειό 45 ανθρώπων στον καταυλισμό εκτοπισμένων Ταλ Αλ Σουλτάν της Ράφα.

Είτε με την πιο απροκάλυπτη μορφή, που καταγράφηκε στην αφιέρωση της Χέιλι, είτε με το υποκριτικό «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους Παλαιστίνιους αμάχους που σκοτώνονται από αμερικανικές βόμβες, οι ΗΠΑ (μαζί με την ΕΕ) αποτελούν τον μεγάλο «σπόνσορα» της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο…

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: