Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας: «Ο Σοσιαλισμός θα νικήσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των αφεντικών;» (Μαχσούμ, νέος οικοδόμος στην Κωνσταντινούπολη). Με ένα σύντομο και απλό, αλλά γεμάτο αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα, βίντεο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: «Ο Σοσιαλισμός θα νικήσει»!

«Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των αφεντικών;». Μαχσούμ, νέος οικοδόμος στην Κωνσταντινούπολη.

Με ένα σύντομο και απλό, αλλά γεμάτο αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα, βίντεο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: «Ο Σοσιαλισμός θα νικήσει»!

Ακόμη, σε ανακοίνωση της σημειώνει: «Πόσες ζωές θα θυσιάσουν οι νέοι εργάτες για την αστική τάξη;». Καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να συνεχίσει να στέλνει σε χώρους δουλειάς τουλάχιστον 811.000 εργάτες ηλικίας 18-20 ετών, εξαιρώντας τους από μέτρα περιορισμού της κίνησης που έχει πάρει για τους μεγαλύτερους εργαζόμενους στους ίδιους κλάδους. Αναδεικνύει ακόμα ότι σήμερα στην Τουρκία υπάρχουν 4 εκατομμύρια εργαζόμενοι κάτω των 20 ετών, με τις 720.000 να είναι έφηβοι από 15 έως 17 ετών. Καλεί τους νέους και τις νέες της Τουρκίας «να κάνουν το βήμα για να σώσουν τη ζωή τους από τα χέρια των καπιταλιστών, να οργανωθούν στις γραμμές της σοσιαλιστικής επανάστασης, στο Κομμουνιστικό Κόμμα και την Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας».

Σε επιστολή της προς Κομμουνιστικές Νεολαίες σε όλο τον κόσμο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας, σημειώνει ότι στη χώρα της υπάρχουν χιλιάδες κρούσματα με κορωνοϊό και ήδη οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ δεν έχουν ληφθεί ουσιαστικά μέτρα προστασίας. Μεταξύ άλλων τονίζει: «Οι κυβερνήσεις των καπιταλιστών σε όλο τον κόσμο στηρίζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις, όχι τους λαούς τους, και τις διαβεβαιώνουν ότι η παραγωγή θα συνεχιστεί ομαλά. Τη στιγμή που φτιάχνουν καμπάνιες με τις οποίες καλούν τους λαούς “να μείνουν σπίτι”, δεν προσφέρουν καμία λύση στα εκατομμύρια ανθρώπων που αναγκάζονται να πηγαίνουν στη δουλειά τους καθημερινά ώστε να επιβιώσουν».

*Ευχαριστούμε πολύ την Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας για το μήνυμα αλληλεγγύης προς την ΚΝΕ.

Ζήτω η κοινή πάλη των Κομμουνιστικών Κομμάτων και των Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδας και Τουρκίας!

Μένουμε δυνατοί!

Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: