“Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με κραυγές σαλεμένων Ελληναράδων, αμόρφωτων και μισανθρώπων” – Ο Θ. Καλαμούκης αφιερώνει από το μικρόφωνο της Ελληνοφρένειας

Αν πολιτισμός είναι να φωνάζεις ψόφα σε μια έγκυο γυναίκα, τότε ναι θέλω να αλλοιωθεί και θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτός ο πολιτισμός βρωμάει από σαπίλα.

Σε αυτή την εθνική ομοψυχία που εξαπλώνεται δε θα πάρουμε μέρος.

Λέει ο Θύμιος Καλαμούκης από το μικρόφωνο της σημερινής Ελληνοφρένειας. Και εξηγεί αμέσως παρακάτω τι δεν πρόκειται να αποδεχτεί. Ποιον τόπο αγαπάει, ποιους φοβάται και γιατί αυτό δε σημαίνει να βλέπει σαν εχθρό και να μισεί τον πρόσφυγα και τον μετανάστη.

Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με τα ΜΑΤ που ρίχνουν χημικά στον Έβρο, με τους λιμενικούς που περνάνε ξυστά δίπλα από το φουσκωτό για να το βυθίσουν, με μια χώρα που καταπατά διεθνείς συνθήκες, με ούγκανους ακροδεξιούς φασίστες που ξυλοκόπησαν ξένους δημοσιογράφους.

Δεν είναι τυχαίο πως το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού έπεσε, πιθανότατα από τους πολλούς ακροατές που έπαιρναν τηλέφωνο για να μιλήσουν με τον Αποστόλη ή απλά για να βγάλουν χολή κάποιοι από το δεξιό κοινό-ακροατήριο του “Παραπολιτικά FM”.

Αν πολιτισμός είναι να φωνάζεις ψόφα σε μια έγκυο γυναίκα, τότε ναι θέλω να αλλοιωθεί και θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτός ο πολιτισμός βρωμάει από σαπίλα. Δε γουστάρω τη μαγκιά του ούγκανου Έλληνα, προτιμώ το καθαρό βλέμμα του πρόσφυγα, αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ των δύο.

Αξίζει να ακούσετε τη σημερινή Ελληνοφρένεια από την αρχή ως το τέλος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: