Χρ: Ζαραλίκος: Για τους εφοπλιστές, ο πρωθυπουργός είναι η λεκάνη και ο υπουργός Ναυτιλίας το πιγκάλ

-Σας εύχομαι να αποκτήστε ταξική συνείδηση, σαν αυτή που έχει ο Πάνος Λασκαρίδης. Αλλά για την τάξη που όντως είστε, όχι για αυτήν που φαντάζεστε ότι είστε.

Η Τρίτη είναι η μέρα του προφήτη και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ασχολείται με τον πιο σημαντικό υπουργό της ΕΕ (τουλάχιστον) που είναι ο Πλακιωτάκης, αν δεν το γνωρίζατε, και τον εκλεγμένο ή εκχεσμένο, εντολοδόχο ή εντεροδόχο πρωθυπουγό -εξαρτάται από ποια ταξική σκοπιά το βλέπει κανείς. Οι δηλώσεις Λασκαρίδη εξηγούν την ψύχωση που έχουν οι δεξιοί με το κωλόχαρτο (και τη Βενεζουέλα), έφεραν ως άμεση αντίδραση της κυβέρνησης ένα αρωματικό έξω από το Μαξίμου, ενώ αλλάζουν το σήμα της Ένωσης Εφοπλιστών από την άγκυρα στη λεκάνη.

Την ίδια στιγμή, το ελληνικό κράτος δε δείχνει την παραμικρή ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα και είναι έτοιμο να την πατάξει, με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. που δίνει τα καλύτερα δείγματα γραφής. Καταστρέφουν αυτοκινητάρες (που απέκτησαν με τον τίμιο ιδρώτα τους) στη Ρόδο, εκρηκτικά που “ξεχάστηκαν” στο πορτ-μπαγκάζ ενός αστυνομικού και ένα νέο ανδραγάθημα στο Θέατρο Εμπρός. Και αν δώσουμε στην ΕΥΠ να βγάλει πόρισμα για την πτήση της Ryan-Air με τον Προτάσεβιτς, θα μας πει απλώς για τις νέες φτηνές προσφορές της.

Η αύξηση της θερμοκρασίας φέρνει και άλλες πυρκαγιές, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με επιχειρηματική δράση. Και μπορεί στην Αττική να ζούμε εντελώς κατά τύχη, είμαστε όμως και “άτυχοι”, γιατί πού να φανταστεί κανείς ότι θα ξεκινήσουν οι φωτιές από τον Μάιο…

Όσο για αυτά που είπε στη Βουλή ο Γιάννης Λοβέρδος, ανοίγουν νέους διαδρόμους. Αν τον πλακώσουν κάποιοι, δε σημαίνει ωστόσο πως δεν είναι και καλοί πατεράδες. Και ίσως τελικά πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε σχολές ΜΑΤ, για να συνηθίζουν, αντί για τους παιδικούς σταθμούς…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: