Χρ. Ζαραλίκος: Το ξύλο του εκπαιδευμένου μπάτσου σπάει λιγότερα πλευρά από του ανεκπαίδευτου;

Ποιος ΣΥΡΙΖΑ μας υποκινεί ρε Κυριάκο; Αυτοί δε μαζεύουν 10 χιλιάδες στον δρόμο, ούτε με τσάμπα αυγά, κρασιά, Γωγώ Τσαμπά…

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς. Αυτή την Τρίτη (ημέρα του προφήτη), ο Ζαραλίκος βγαίνει στο στούντιο μαζί με τον Συνήγορο του Πολίτη (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα), τον Μπάτσι Πόπινις και τον Δημήτρη τον Πούλιτζερ από τον ΣΚΑΪ.

Τα νέα της εβδομάδας μοιάζουν με ανασκόπηση των ανδραγαθημάτων της ΕΛ.ΑΣ. Ο Ζαραλίκος αναρωτιέται αν οι χαρταετοί μπορούν να παραβούν τα χωρικά ύδατα. Αν οι της ομάδας ΔΡΑΣΗ είναι ρομπότ και παράτησαν έναν δικό τους στον δρόμο. Ή αν έμαθαν τουλάχιστον πως η βία έχει δύο πλευρές και η μία μπορεί να μην τους αρέσει τόσο.

Αναρωτιέται επίσης γιατί τα κανάλια ενοχλούνται με το “θα σας γαμήσουμε”, αλλά όχι με το “θα σας σκοτώσουμε” των μπάτσων. Αν το ξύλο του εκπαιδευμένου μπάτσου, σου σπάει λιγότερα πλευρά -μια καθαρά αριστερή τοποθέτηση. Και γιατί οι ασφαλίτες μοιάζουν τόσο πολύ με μπάχαλους.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: