Χρ. Ζαραλίκος: Σκ@τ@ σε όλους τους ιμπεριαλιστές, όποιον ιδεολογικό μανδύα και αν φοράνε!

Στην Ουκρανία, για τον Πούτιν, φταίνε οι κομμουνιστές. Στην Ελλάδα, για τον Άδωνη, φταίει για όλα η Αριστερά. Προσέξτε το κενό μεταξύ αυτοδιάθεσης των λαών και των χαζών…

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έβγαλε το βίντεο της εβδομάδας Τετάρτη, που είναι η μέρα του προστάτη. Και οι Ευρωπαίοι, σαν καλές πόρνες πολυτελείας καλούνται να επιλέξουν τον δικό τους. Μόνο που προστάτη ψάχνουν οι χαζοί, όχι οι λαοί -για αυτό υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ τους. Ή μάλλον ένα μεγάλο κενό -mind the gap.

Ο Ζάρα μας λέει ότι ο Κυριάκος είναι ο Πούτιν της κωμωδίας. Πως τα καθάρματα βάζουν πάντα ιδεολογικούς μανδύες για να κρύψουν τις προθέσεις τους. Ότι ο Άδωνις συμφωνεί κατά βάθος με τον Πούτιν, αφού για όλα φταίει η Αριστερά και τα κομμούνια. Ότι τα καθάρματα βαφτίζουν κομμουνιστή όποιον αναρωτιέται για ποιον λόγο γίνεται ο πόλεμος. Ότι ο Ερντογάν δε θα βρει χώρα να κηρύξει πόλεμο -τα λιμάνια τα έχουν οι Κινέζοι, τα αεροδρόμια οι Γερμανοί κοκ. Και πως όταν ακούτε ότι είμαστε θωρακισμένοι, θυμηθείτε τι ακούγαμε για τις πλημμύρες, τις πυρκαγιές κτλ.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: