Χρ. Ζαραλίκος: Πλούσιοι κουφάλες, μας τρώτε τις φαρφάλες!

Ο λαός δε θέλει μια ζωή πατίνι
Εδώ και τώρα φέρτε μας λινγκουίνι…

Μπορεί ο Κυριάκος να καλεί τους μαθητές να ανάψουν τα τάμπλετ τους, αν δεν έχουν θέρμανση. Στην πράξη όμως είναι μια έμμεση συμβουλή να αποφύγουν τις σπουδές, πχ στη Νομική του ΑΠΘ, για να μην πέσουν από κάνα περβάζι. Κάτι που αποδεικνύει ότι οι εισακτέοι είναι υπεράριθμοι και πρέπει να μειωθούν -όπως σωστά σημειώνει η Νίκη Κεραμέως. Μπορούν εξάλλου να παίξουν μουσικές καρέκλες, για να δούνε ποιος θα βρει να καθίσει. Και στην τελική, αν είναι να λέει κανείς κοτρώνες σαν τον Κυρανάκη, που τελείωσε Νομική, τότε καλύτερα να πέσει από το παράθυρο…

Ο Χρ. Ζαραλίκος παίρνει τη σκυτάλη από τον Θανάση Βέγγο, μας συμβουλεύει να τρώμε μακαρόνια και να τα κάνουμε al dente, αν είναι να συγκρουστούμε με τους αστυνομικούς. Αυτούς δηλαδή που ξεπλένει πολύ σχολαστικά ο Μητσοτάκης, μιλώντας για μεμονωμένα κρούσματα. Τόσο μεμονωμένα, που γεμίζουν μια δικογραφία και μερικές χιλιάδες σελίδες στη δίκη της Greek Mafia.

Σε μια χώρα που, με όρους κατσίκας, κανείς δεν έχει βρει καλύτερη στάνη για να αρμέγει. Και το μόνο ερώτημα είναι αν εκτός από παντόφλες, κυκλοφορούν και σώβρακα αγίων, για τους… μερακλήδες που θέλουν να τα προσκυνήσουν.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: