Χρ. Ζαραλίκος: Ο πόλεμος συμφέρει τα καθάρματα!

Έπρεπε να γίνει κανονικά η παράσταση της “Λίμνης των Κύκνων”, να μπουκάρει η Μενδώνη και να πνίγει τους κύκνους έναν-έναν.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μάς υποδέχεται σε μια πολεμική εβδομάδα, με νέο επεισόδιο. Απαντά στο ερώτημα αν υπάρχει σάτιρα εν μέσω πολέμου, διαβάζοντας εμπνευσμένα ρεπορτάζ για τον διεθνή ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη -τον μόνο ηγέτη που φοβάται ο Πούτιν. Έναν πρωθυπουργό που είναι τρολ ακόμα και στον θάνατο, προσπαθώντας να πεθάνει ο πλανήτης από τα γέλια κι όχι από σφαίρες. Και είναι κρίμα που δεν έζησε αρκετά ο Ντοστογιέφσκι, για να γράψει τη συνέχεια του “Ηλίθιου”.

Ο Ζάρα προτείνει στη Μενδώνη να γίνει κανονικά στην Ελλάδα η παράσταση “Λίμνη των Κύκνων”, για να μπουκάρει και να πνίγει η ίδια έναν-έναν τους κύκνους. Αποτίνει δόξα και τιμή στη νεολαία Σύριζα που ανέδειξε μια άλλη διάσταση με το σήμα της μερσεντές. Μας αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι η κιβωτός του Γαβριήλ και ο ψαλμός 69, ως μυστικά υπερόπλα της ορθοδοξίας. Και σημειώνει ποια είναι τα καθάρματα που χαίρονται με τον πόλεμο -γιατί κερδίζουν-, δίπλα στα μικρά καθαρματάκια που τους υπηρετούν και χαίρονται γιατί βρήκαν επιτέλους ψηλούς και ξανθούς πρόσφυγες, με γαλανά μάτια…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: