Χρ. Ζαραλίκος: Ο πίθηκος μπορεί κάποτε να γίνει άνθρωπος, ο φασίστας δεν μπορεί ποτέ

Ο Ζαραλίκος αποκαλύπτει πώς ο Κουτσούμπας ευθύνεται για τον αποκλεισμό του Άρη στο ποδόσφαιρο και κατακεραυνώνει τα απομεινάρια του μεσαίωνα που αγνοούν πως ο κόσμος πάει μπροστά όταν οι νέοι παύουν να προσκυνάνε σχήματα και αυθεντίες.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει τα γεγονότα της εβδομάδας αλλά δεν προλαβαίνει τα καμάρια της κυβέρνησης και τα κατορθώματά τους. Ξεκινάει δυναμικά με τον απόφοιτο του Γκάβλαρντ Νίκο Χαρδαλιά, που βρήκε τους διασπορείς του ιού περιπτεράδες και έκανε τους ειδικούς του ΠΟΥ να σκίζουν τα πτυχία τους. Αποκαλύπτει ότι οι προκρίσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ήρθαν με εντολή της κυβέρνησης και πως ο Κουτσούμπας ευθύνεται για τον αποκλεισμό του Άρη -γιατί πρόδωσε τα μυστικά του στους πρώην Σοβιετικούς της Κόλος Κοβαλίνκα. Καταπιάνεται με θεϊκά οπίσθια, θεϊκά test-drive και τα θεϊκά παγωτά, όπου δεν κολλάς, ακόμα και αν τρώνε όλοι με το ίδιο κουταλάκι.

Βάζει στη θέση τους τα ακροδεξιά φίδια που παρουσιάζουν σαν πιθήκους τους μαθητές και ζουν στο μεσαίωνα, αγνοώντας πως ο κόσμος πάει μπροστά μόνο όταν οι νέοι παύουν να προσκυνάνε σχήματα και αυθεντίες. Σημειώνει πως ένας ναζί δεν μπορεί ποτέ να ελπίζει ότι θα γίνει άνθρωπος, σε αντίθεση με τις πιθανότητες ενός πιθήκου. Και σχολιάζει το λάθος των καναλιών, που βγάζουν σοβαρούς μαθητές να μιλήσουν στον αέρα και να ρεζιλέψουν τους αντιπάλους τους.

Συμβουλεύει τέλος τον Μητσοτάκη να κάνει συχνότερα διαγγέλματα από ό,τι μπάνια. Και κλείνει με μια προσωπική μονομαχία και ένα επικό βλακεία challenge, όπου προσπαθεί μάταια να νικήσει την κοελιά “η μάσκα είναι το εμβόλιο, μέχρι το εμβόλιο”. Σύντομα όμως θα εμφανίζεται στο θέατρο Τζένη Καρέζη, απέναντι από τη Βουλή και τότε θα δούμε ποιος θα κόβει περισσότερα εισιτήρια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: