Χρ. Ζαραλίκος: Κλείσατε τη μουσική στη Μύκονο; Κλείσατε τον τάφο σας!

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές και ο κλοιός στενεύει
Ο νους μας είναι αληταριό, Μύκονο ταξιδεύει

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βγαίνει ζωντανό από το αρχηγείο της επανάστασης για την απελευθέρωση της Βόρειας Μυκόνου και ετοιμάζεται να επιτεθεί στους μπάτσους με σαμπάνιες μολότοφ και αστακούς αντί για πέτρες ανά χείρας. Αρχηγός της επανάστασης μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος που κάνει καταναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη -σα να λέμε πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι. Όσο για τους Μυκονιάτες, έχουν τόσο χρήμα αλλά μόνο ένα Κέντρο Υγείας. Τους διασκεδάζει όμως ο Θεοχάρης που δηλώνει υπεύθυνα πως δεν υπάρχουν ακυρώσεις.

Το κράτος παίρνει και άλλα περιπολικά, για να μη μείνει ούτε ένας έμπορος ναρκωτικών άπιαστος, δεν πρόκειται όμως να κάνει το εμβόλιο υποχρεωτικό, γιατί δε γίνεται ποτέ υποχρεωτικό κάτι που βοηθάει τον κόσμο. Την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης κάνει απλήρωτες διακοπές με δική μας χρηματοδότηση, γιατί… λεφτά έχει, αλλά μαλάκας δεν είναι.

Στο κλείσιμο ο Ζάρα συνομιλεί με σανοφάγους – ευκαλυπτοφάγους οπαδούς της άκρας δεξιάς, που είναι λάθος να πιστεύετε ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που ψήφιζαν ΛΑΟΣ, Βελόπουλο, ΝΔ και περιμένουν να βγάλει η εκκλησία δικά της φάρμακα με κόκαλα αγίων…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: