Χρ. Ζαραλίκος: Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα αλλά έχει συγκλονιστική παραγωγή καθαρμάτων Μπογ-νάνων

Αν δίνεις την αντιπλημμυρική προστασία σε εταιρεία με φωτοβολταϊκά, είναι σα δίνεις την αντιπυρική προστασία σε εταιρεία που εμπορεύεται αναπτήρες και κάρβουνα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά και συμπεραίνει ότι αν δίνεις την αντιπλημμυρική προστασία σε εταιρεία με φωτοβολταϊκά, είναι σα δίνεις την αντιπυρική προστασία σε εταιρεία που εμπορεύεται αναπτήρες και κάρβουνα.

Ξεσπά ενάντια στις ξεσκονίστρες του ΝΑΤΟ, που χαρακτηρίζουν “ειρηνευτική αποστολή” τον στρατό που στέλνει η Ελλάδα στο εξωτερικό. Αναρωτιέται αν χτίσαμε στην Ελλάδα όλα τα σχολεία και τα νοσοκομεία, οπότε πήγαμε να το κάνουμε και στο Αφγανιστάν. Και αν θα μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό οι πρόσφυγες που θα φύγουν από τη χώρα τους και δε θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, επειδή θα τους αναγκάσει ο πόλεμος που κάνει η Σαουδική Αραβία, με τη συνδρομή του ελληνικού στρατού που μοιράζεται κοινές αξίες μαζί της…

Μιλάει για τους Μπογ-νάνους, γιατί τον δυσκολεύουν τα ξενικά σλάβικα ονόματα, όπως δυσκόλευε τον Άδωνι το όνομα του Αντετοκούνμπο. Εξηγεί τη σημειολογία που κρύβει μια χούφτα με παιδάκια στην αφίσα όσων πιστεύουν πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ζήτημα της οικογένειας -που σου μαθαίνει πού είναι το παπί σου και πού η τσούνα σου. Και κλείνει ραντεβού από κοντά με τους διαδηλωτές διανομείς, δίνοντάς τους μήνυμα με ένα ρητορικό ερώτημα:

-Έχετε ιδέα τι δύναμη έχετε;

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: