Βελισσάριος Κοσσυβάκης: Από τον Σταματιάδη στον Σερετάκη, κομμουνιστής δήμαρχος ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!

Μπορούμε… Το αξίζουμε… Για δημοτική αρχή μαχητική, πρωτοπόρα, στήριγμα στην πάλη του λαού! Ασυμβίβαστη πορεία, στο δρόμο της ελπίδας, της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες… 

Από τον Σταματιάδη στον Σερετάκη, κομμουνιστής δήμαρχος ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Μπορούμε… Το αξίζουμε…

Για δημοτική αρχή μαχητική, πρωτοπόρα, στήριγμα στην πάλη του λαού!

Ασυμβίβαστη πορεία, στο δρόμο της ελπίδας, της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες…

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι διεκδικητική και αγωνιστική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά και την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Πρέπει να έχει όχι μόνο αρμοδιότητες, αλλά και τους οικονομικούς πόρους, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί προς όφελος των πολιτών ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Υγεία, το περιβάλλον και τον Πολιτισμό, την αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία και τελικά ένα σύνολο δράσεων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Για να μη μετράμε χαμένες τετραετίες για τα λαϊκά συμφέροντα στον δήμο μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Μπορούμε να βγούμε νικητές!  Αυτή την τελευταία βδομάδα χρειάζεται να μη μείνει κανείς και καμία εκτός μάχης. Να κάνουμε τη νύχτα μέρα, με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χέρι!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σερετάκη θα αγωνιστεί όπως αρμόζει στην ηρωική πόλη μας.

 

Ο Βελισσάριος Κοσσυβάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του STUDIO new star art cinema, είναι τ. αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: