Τους καμαρώνει η γειτονιά στα παραθύρια! – Η Ομάδα ΔΡΑΣΗ χτυπά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ρίχνει κρότου-λάμψης στο ψαχνό! (VID)

Νέα ανδραγαθήματα για τα μπουμπούκια της ΕΛ.ΑΣ. Και κρότου-λάμψης έριξαν, και προσαγωγές έκαναν, και το φανάρι ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου έσπασαν! Είχαν πρόγραμμα…

Αφού καθάρισε το “άβατο” των Εξαρχείων -και έμεινε καθαρό για τους ναρκέμπορους- σειρά έχουν τώρα οι γειτονιές. Και τα μπουμπούκια της ΕΛ.ΑΣ. δεν αφήνουν ούτε μέρα χωρίς να καταγράψουν ένα ανδραγάθημα στο ενεργητικό τους.

Αυτή τη φορά είχαν πεδίο δράσης λαμπρό στους Αμπελόκηπους, στην περιοχή της Πανόρμου. Πολλά ρεπορτάζ αναφέρονται σε “συμπλοκές ομάδας ατόμων με αστυνομικούς”. Εντελώς τυχαία, όμως, τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα δίνουν μια διαφορετική εικόνα, με τη βία της αστυνομίας στο προσκήνιο.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ να επιχειρούν με τις μηχανές τους για να διαλύσουν μια ομάδα ατόμων με κρότου-λάμψης.

Η συνέχεια, όμως, είναι ακόμα καλύτερη. Όπως μεταδίδει κάτοικος της περιοχής, προχωρούν σε προσαγωγές -με όχημα της ασφάλειας- χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Ενώ στη συνέχεια, οι άνδρες της Ομάδας Δράση περνούν από το σημείο και ένας από αυτούς κάνει “επίδειξη δύναμης” σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας με το γκλομπ το φανάρι του. Στο βίντεο, το χτύπημα ακούγεται μετά το 40ό δευτερόλεπτο, χωρίς να διακρίνεται καθαρά, στη συνέχεια όμως βλέπουμε και τα πειστήρια της πάταξης του “προκλητικού Ι.Χ”, που ενοχλούσε το έργο της αστυνομίας.

Είναι προφανές πως όταν ζητάνε “χαμηλούς τόνους”, εννοούν να κάθεται ο κόσμος και να τις τρώει, χωρίς να λέει κουβέντα, και αυτοί να συνεχίζουν το έργο της καταστολής!

Ευτυχώς οι κάτοικοι στις γειτονιές καταγράφουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά που περιγράφουν οι Εκθέσεις της Αστυνομίας και η πολιτική ηγεσία της, όταν λέει “περνάνε οι αστυνομικοί και τους χειροκροτεί ο κόσμος”.

Ή όπως έλεγε το τραγούδι: Τους καμαρώνει η γειτονιά στα παραθύρια… (Λεβέντες εροβόλαγαν)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: