Το ΠΑΜΕ για τους 92 κατατρεγμένους στον Έβρο: Οι ιμπεριαλιστές απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή, τσαλαπατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Οι εικόνες με τους 92 πρόσφυγες γυμνούς στον Έβρο, δείχνουν την γύμνια του σάπιου συστήματός της εκμετάλλευσης. Οι ανθρώπινες ψυχές σέρνονται στις αρένες των βαρβάρων σαν λάφυρα.

«Οι εικόνες με τους 92 πρόσφυγες γυμνούς στον Έβρο, δείχνουν την γύμνια του σάπιου συστήματος της εκμετάλλευσης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του για το θέμα, το ΠΑΜΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι ιμπεριαλιστές απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή, τσαλαπατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Οι εικόνες με τους 92 πρόσφυγες γυμνούς στον Έβρο, δείχνουν την γύμνια του σάπιου συστήματός της εκμετάλλευσης. Οι ανθρώπινες ψυχές σέρνονται στις αρένες των βαρβάρων σαν λάφυρα. Δείχνουν όλοι αυτοί οι «πολιτισμένοι» ότι μπροστά στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η δυστυχία κατατρεγμένων, δεν διστάζουν να πράξουν το μεγαλύτερο έγκλημα. Άλλωστε άλλοι είναι αυτοί που υποφέρουν, άλλοι αυτοί που κερδίζουν. Καλούμε τα συνδικάτα, όλο τον Ελληνικό λαό να σταθεί απέναντι σε αυτόν τον ξεπεσμό, να υπερασπιστεί την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, να κατανοηθεί ότι ως λαός βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά με αυτούς τους ξεριζωμένους, και αυτοί που κάνουν τους πολέμους, τα μονοπώλια, οι ιμπεριαλιστές, μαζί με  τις κυβερνήσεις είναι από την άλλη πλευρά.

Απαιτείται:

Να μεγαλώσει η αντίσταση του λαού, να δυναμώσει η αλληλεγγύη.

Να σταματήσει ο εγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών.

Να καταργηθεί τώρα, η άθλια συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, την οποία χρησιμοποιεί η Τουρκία για να κάνει τους εξαθλιωμένους  πιόνια στην σκακιέρα των ανταγωνισμων.

Να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των προσφύγων στο άσυλο και στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους, με Επιτροπές Ασύλου μέσα στην Τουρκία με ευθύνη της ΕΕ και του ΟΗΕ.  

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: