Το ΕΚ Λέσβου για τον τραγικό θάνατο του 6χρονου παιδιού στη Μόρια: «Εδώ και τώρα να κλείσουν τα Hot‑spot»

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην εξοικειωθούν με αυτές τις εικόνες, με εικόνες απανθρακωμένων και πνιγμένων παιδιών. Εδώ και τώρα να κλείσουν τα hot spot, να μην δημιουργηθεί κανένα νέο, ούτε κλειστό – ούτε ανοιχτό, άμεσος απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών».

«Η νέα τραγωδία που εξελίχτηκε στο Hot spot της Μόριας με ένα προσφυγόπουλο να χάνει τη ζωή του από την φωτιά που ξέσπασε είναι άλλο ένα τραγικό αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η Ε.Ε. στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Οι ευθύνες της Κυβέρνησης ΝΔ είναι τεράστιες, αφού και αυτή με τη σειρά της παίρνοντας τη σκυτάλη από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες, συνεχίζει να συντηρεί τα hot spot, τις φυλακές ανθρώπινων ψυχών, θέλοντας να δημιουργήσει και νέα κλειστά κέντρα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην εξοικειωθούν με αυτές τις εικόνες, με εικόνες απανθρακωμένων και πνιγμένων παιδιών, να αγωνιστούν ενάντια στη συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες.

Εδώ και τώρα να κλείσουν τα hot spot, να μην δημιουργηθεί κανένα νέο, ούτε κλειστό – ούτε ανοιχτό, άμεσος απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: