Θύμιος Καλαμούκης: «Η Ηλιούπολη θέλει έναν “νέο Κιντή”. Με καθαρή συνείδηση στηρίζω – ψηφίζω Αλέξανδρο Μπουγά και “Λαϊκή Συσπείρωση”»

“Ο Δημήτρης Κιντής αψήφησε τη νομιμότητα της εποχής, διεκδίκησε, πάλεψε μαζί με τον κόσμο και τελικά κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες των πολλών….Δεν φοβήθηκε ισχυρά συμφέροντα, συγκρούστηκε χωρίς τις υπεκφυγές και τους ”ρεαλισμούς” όσων ακολούθησαν στη διοίκηση του δήμου…Αυτό το νήμα που κόπηκε τότε πρέπει να το ξαναπιάσουμε σήμερα.”

Ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης εκφράζει τη στήριξή του στη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηλιούπολης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αλέξανδρο Μπουγά, σημειώνοντας:

«Αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Κιντής, η Ηλιούπολη δεν θα είχε τον Δημοτικό Κινηματογράφο, δεν θα είχε το κτίριο του ΙΚΑ, δεν θα είχε το κολυμβητήριο, δεν θα είχε το Μουσείο της Αντίστασης, δεν θα είχε το Χαλικάκι, τα Πολυκλαδικά, θα είχε μια εκκλησία χτισμένη μέσα στην πλατεία Θεσσαλονίκης, θα είχε σχολεία και Νηπιαγωγεία σε ενοικιαζόμενα κτίρια, θα είχε πολυκατοικίες και τσιμέντο σε περισσότερα από 150 διάσπαρτα οικόπεδα που σήμερα είναι ανάσες πρασίνου σε κάθε γειτονιά. Αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Κιντής τη δεκαετία του ’80 η ποιότητα ζωής στην Ηλιούπολη σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερη.Ο Δημήτρης Κιντής αψήφησε τη νομιμότητα της εποχής, διεκδίκησε, πάλεψε μαζί με τον κόσμο και τελικά κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες των πολλών. Δεν διαχειρίστηκε τυπικά τις υποθέσεις του δήμου. Δεν φοβήθηκε ισχυρά συμφέροντα, συγκρούστηκε χωρίς τις υπεκφυγές και τους ”ρεαλισμούς” όσων ακολούθησαν στη διοίκηση του δήμου.

Αυτό το νήμα που κόπηκε τότε πρέπει να το ξαναπιάσουμε σήμερα.

Η Ηλιούπολη θέλει έναν δήμαρχο μαχητή, όχι διεκπεραιωτή, θέλει δήμαρχο ουσίας και όχι βιτρίνας. Θέλει δήμαρχο που θα λύνει θέματα των πολλών όχι τροχονόμο τοπικών και άλλων συμφερόντων.

Η εικόνα της Ηλιούπολης σήμερα είναι εικόνα παρακμής. Αρκετά ήταν τα χαμένα χρόνια. Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι δίνουν υποσχέσεις, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ένας θα παλέψει ειλικρινά με εντιμότητα και καθαρότητα μαζί με τους πολλούς για τους πολλούς.

Οι σύγχρονες ανάγκες δεν μπορεί να εγκλωβίζονται σε ψεύτικα λόγια από επαγγελματίες και αργόσχολους τοπικούς παράγοντες.

Η κεντρική λεωφόρος Ειρήνης γίνεται λίμνη όταν βρέχει, το Νησάκι ποτάμι και η Αναστάσεως στο νεκροταφείο χείμαρρος. Το μποτιλιάρισμα της κεντρικής πλατείας είναι εφιάλτης και όλοι οι δημόσιοι χώροι εγκαταλελειμμένοι.

Η Ηλιούπολη δεν θέλει έναν ακόμη δήμαρχο για τα μπαλώματα. Θέλει έναν ”νέο Κιντή”.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για δήμαρχο, περιφερειάρχη, όχι τον θείο μας, τον κουμπάρο μας, τη νονά μας, τον ξάδερφο που είναι και καλό παιδί.

Δεν είναι χαβαλές αυτή η ψήφος.

Οι πρόσφατες πλημμύρες και φωτιές το αποδεικνύουν. Μην βάλουμε πάλι τις ζωές και τις περιουσίες μας στη ρουλέτα.

Δεν πάμε και όπου βγει. Πάμε για να βγει το σωστό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν και με καθαρή συνείδηση στηρίζω – ψηφίζω Αλέξανδρο Μπουγά και “Λαϊκή Συσπείρωση”». 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: