Θοδωρής Κωτσαντής: «Οι χιλιάδες πρώτες, κόκκινες ψήφοι είναι κερδισμένες ψήφοι!» (AUDIO)

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα κατατεθεί στη στήριξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για την ανασύνταξή του, για να καταφέρει να περάσει στην αντεπίθεση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΚΝΕ, στο πρώτο μετεκλογικό podcast του 902.gr

Το πρώτο μετεκλογικό podcast του 902.gr, εν μέσω ροής των εκλογικών αποτελεσμάτων και με καταγραφή ήδη ενός θετικού αποτελέσματος για το ΚΚΕ στο 7,2%, φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής τον Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος, Θοδωρή Κωτσαντή.

«Το θετικό, το ελπιδοφόρο μήνυμα αυτών των εκλογών είναι η διακριτή άνοδος του ποσοστού του ΚΚΕ, που εκφράζει ένα βήμα χειραφέτησης εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από εκβιασμούς των αστικών κομμάτων, τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο. Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα κατατεθεί στη στήριξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για την ανασύνταξή του, για να καταφέρει να περάσει στην αντεπίθεση», σημειώνει ο Θ. Κωτσαντής, τονίζοντας την πολύ μεγάλη άνοδο του ΚΚΕ σε εργατικές – λαϊκές συνοικίες της Αττικής, στην οποία το ΚΚΕ κατακτά την 3η θέση.

Αναφερόμενος στα ποσοστά του ΚΚΕ στη νέα γενιά, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει ότι «υπάρχει μία σημαντική άνοδος του ΚΚΕ στη νεολαία, μία εικόνα που επιβεβαιώνεται και από τις μάχες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα, με την πρωτιά της ”Πανσπουδαστικής” στα πανεπιστήμια για 2η χρονιά, με τους μεγάλους αγώνες των μαθητών για μέτρα προστασίας την περίοδο της πανδημίας, αλλά και για μία καλύτερη μόρφωση, με τις μεγάλες κινητοποιήσεις για τα Τέμπη που χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, με χιλιάδες νέους να φωνάζουν “ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία”, “`Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”. Στην κάλπη χιλιάδες νέοι επέλεξαν “τη ζωή μας” ενάντια στα κέρδη των λίγων που είναι και ο βασικός παράγοντας αστάθειας και ανασφάλειας για τη νέα γενιά. Αυτές οι χιλιάδες πρώτες, κόκκινες ψήφοι είναι κερδισμένες ψήφοι!».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαθέσιμο σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και YouTube

Παρουσίαση – επιμέλεια: Κώστας Πασακυριάκος

Ηχοληψία: Σωτήρης Γκέκας

Μουσική: Γιάννης Μπαλλούς

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: