Τα σύμβολα της Ειρήνης και της Άνοιξης κοσμούν την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Πατρέων με τις παρεμβάσεις του στις πλατείες δίνει μια νότα αισιοδοξίας σε όλους, αλλά στέλνει και τα μηνύματά του, για το Πάσχα, την Πρωτομαγιά, αλλά και την ειρήνη, που, όπως λέει κι o Δήμαρχος “για να επιτευχθεί όμως, χρειάζεται αγώνας απ’ όλους μας”

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, τις πλατείες Γεωργίου και Τριών Συμμάχων, προκειμένου να θαυμάσουν και να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους για τις δημιουργίες τους, που μέσα από αυτές, έδωσαν άρωμα άνοιξης και αισιοδοξίας,  αλλά και μηνύματα ειρήνης.

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος τόνισε:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ σε όλους να έχουν ένα καλό Πάσχα, υγεία και δύναμη.

Ο Δήμος μας κάνει και πάλι τις παρεμβάσεις του στις πλατείες για να δώσει μια νότα αισιοδοξίας σε όλους, αλλά να στείλει και τα μηνύματά του, για το Πάσχα, την Πρωτομαγιά, αλλά και την ειρήνη, που τόσο ανάγκη την έχουμε. Για να επιτευχθεί όμως, χρειάζεται αγώνας απ’ όλους μας.

Πρέπει για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους, που είναι οι δημιουργοί όσων βλέπουμε και μιλάω για το Καρναβαλικό Συνεργείο, την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, αλλά και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Καλή Ανάσταση σε όλους!».

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων δεσπόζει η γη με την λέξη ειρήνη γραμμένη πάνω της σε πολλές γλώσσες και στην πλατεία Γεωργίου, κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι παπαρούνες. Και στις δύο πλατείες εκατοντάδες λουλούδια, πλαισιώνουν τους… πρωταγωνιστές.

Πρόκειται για δημιουργίες εργαζομένων του Δήμου που κατασκευάστηκαν ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου και της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: