Συνέντευξη τύπου στην Άρτα του Παλαιστίνιου πρέσβη – Εκδήλωση αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου και της Επιτροπής Ειρήνης

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καλεί την Παρασκευή 16 Ιούλη 2021, στις 7 το απόγευμα, στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι. Θα ακολουθήσει στις 9 το βράδυ η εκδήλωση του ΕΚ στο θερινά σινεμά «Ορφέας» με ομιλία του Πρέσβη, προβολή ντοκιμαντέρ για την Παλαιστίνη και μουσικό πρόγραμμα.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καλεί την Παρασκευή 16 Ιούλη 2021, στις 7 το απόγευμα, στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Θα ακολουθήσει στις 9 το βράδυ η εκδήλωση του ΕΚ Άρτας, στο θερινά σινεμά «Ορφέας» με ομιλία του Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, προβολή ντοκιμαντέρ για την Παλαιστίνη και μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά το κάλεσμα του ΕΚ Άρτας και το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, πατώντας εδώ:

Διήμερη επίσκεψη στην Άρτα του Παλαιστίνιου πρέσβη, Μαρουάν Τουμπάσι – Εκδήλωση αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου και της Επιτροπής Ειρήνης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: