“Σκασμός, εγώ μιλάω…” – Του έκοψαν την εκπομπή, γιατί τα έβαλε με την Αστυνομία…

Αν αφαιρούν την ασυλία σε μια βουλευτή για σχόλια κατά αστυνομικών, φαντάζεστε τι μπορούν να κάνουν σε έναν μουσικό παραγωγό ενός δημοτικού ραδιοφώνου;

Η Ελληνική Αστυνομία ομολογουμένως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, ειδικά τελευταία, για να δικαιολογήσει όλους τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς τής προσάπτει ο ελληνικός λαός. Αυτοί οι συμπολίτες μας που εξεπλάγησαν προφανώς και δεν γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί στις πορείες από το 2008 και εντεύθεν βρίζουν εν χορώ τον νεκρό και ρωτάνε τους συγκεντρωμένους “πού είναι ο Αλέξης;”.

Το ψάρι φυσικά βρομάει από το κεφάλι. Το αίτημά τους ήταν να βρεθεί μια ηγεσία που να τους λύσει τα χέρια. Και εισακούστηκε το αίτημα αυτό από τον Χρυσοχοΐδη. Λύθηκαν τα χέρια, ανοίγουν κεφάλια, σπάνε τα χέρια, παραβιάζεται το οικογενειακό άσυλο. Η Ελληνική Αστυνομία που αποφεύγει να φοράει διακριτικά όπως υποχρεούται, αλλά φοράει άλλα διακριτικά, όπως σιδηρογροθιές στα κράνη και ναζιστικά σύμβολα στα μπράτσα.

Αν αφαιρούν την ασυλία σε μια βουλευτή για τέτοια σχόλια, φαντάζεστε τι μπορούν να κάνουν σε έναν μουσικό παραγωγό ενός δημοτικού ραδιοφώνου.

Επίσης έπαιξε αυτό το τραγούδι, αν και τόνισε πως δεν είναι ίδιοι όλοι οι αστυνομικοί.

Αυτή είναι η περίπτωση του Κώστα Σταυριανού, που είδε την πόρτα της εξόδου από το δημοτικό ραδιόφωνο της Λάρισας για τα παραπάνω σχόλια, κατόπιν σχετικής καταγγελίας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, που δια του προέδρου της είχε περίπου προαναγγείλει τη σχετική απόφαση, τονίζοντας τις πολύ καλές σχέσεις της με τη δημοτική αρχή.

Πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, η Ένωση είχε αντιδράσει για την ανάρτηση ενός άλλου δημοσιογράφου του σταθμού, του Ηλία Σκυλλάκου, που αναφερόταν στο ίδιο ακριβώς θέμα: την αστυνομική καταστολή και την 6η Δεκέμβρη.

Κι ενώ η Αστυνομία αποδεικνύει πως μια από τις βασικές της ασχολίες είναι να παρακολουθεί και να “αξιολογεί” τι λέγεται στα μέσα της πόλης, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου απομάκρυνε τον παραγωγό, γιατί “καταχράστηκε τη φιλοξενία” του σταθμού και πρόβαλε πολιτικές απόψεις από το βήμα μιας μουσικής εκπομπής.

Δεν είναι μακριά που η προφητεία των Απαράδεκτων για το έργο της Αστυνομίας θα γίνει πραγματικότητα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: