Πίστη στον συλλογικό αγώνα και στην αλληλεγγύη γιατί ο καθένας μόνος του είναι καταδικασμένος!

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) για το 2023

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) για το 2023!

Η ΣΕΑΑΝ εύχεται σε όλους τους ανάπηρους, τους χρόνιους πάσχοντες, τους γονείς και κηδεμόνες ό,τι το καλύτερο να φέρει το 2023. 

Υγεία, χαρά, δύναμη, αισιοδοξία για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

Πίστη στον συλλογικό αγώνα και στην αλληλεγγύη γιατί ο καθένας μόνος του είναι καταδικασμένος. 

Η ακρίβεια, ο νέος νόμος-έκτρωμα για την υγεία και το εθνικό σχέδιο για την αναπηρία, των περικοπών και των ιδιωτικοποιήσεων, η νέα κρίση και ο πόλεμος έρχονται να σαρώσουν ότι άφησαν όρθιο τα μνημόνια και η πανδημία. Τώρα οι νόμοι της αγοράς τους, το κυνηγητό του κέρδους μας αφήνουν και χωρίς φάρμακα. Η απελπισία, η μοιρολατρεία, η αναμονή κάποιου σωτήρα, των εκλογών, θα είναι ολέθρια.  

Με τους αγώνες μας όλα τα τελευταία χρόνια αποτρέψαμε τα πολύ χειρότερα. Η μαζικοποίηση της ΣΕΑΑΝ , των αγωνιστικών συλλόγων, η ενίσχυση του Ενιαίου Συλλόγου γονέων ΑΜΕΑ, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος θα είναι η πραγματική ασπίδα προστασίας για εμάς και τις οικογένειές μας. Θα είναι το βάθρο για να πατήσουμε για τους μεγάλους αγώνες του αύριο, μαζί με τους εργαζόμενους, τον λαό μας, για μια ζωή με δικαιώματα για την κοινωνία των ονείρων μας.  Το χρωστάμε στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας. 

Απευθυνθείτε στη ΣΕΑΑΝ και τον Ενιαίο για κάθε πρόβλημά σας αν σας έκοψαν το ρεύμα, αν κινδυνεύει το σπίτι σας να βγει σε πλειστηριασμό, αν σας έκοψαν από τα ΚΕΠΑ. 

Κανένα σπίτι αναπήρου χωρίς ρεύμα, χωρίς τα απαραίτητα. Κανένας χωρίς τις αναγκαίες θεραπείες. Κανένα παιδί χωρίς το σχολείο του, χωρίς θέρμανση.

Όλοι μαζί είμαστε πολύ δυνατοί, θα τα καταφέρουμε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5221411, 6977325257, 69 72510719

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: