Πέθανε η ντροπή: Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με τρεις αναπήρους εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποιεί ιατρικό μηχάνημα ύπνου…

Από χθες το πρωί η ΔΕΗ και ο  ΔΕΔΗΕ διέκοψαν την παροχή ρεύματος σε οικογένεια με ΑΜΕΑ στους Αγίους Αναργύρους με χρέος στη ΔΕΗ 1.000€, όσο οι περισσότεροι σήμερα, και με λογαριασμό που συνεχώς υπήρχε καταβολή χρημάτων…

Συμπληρώνεται ένα 24ωρο χωρίς ρεύμα σε οικογένεια με τρεις αναπήρους εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποιεί ιατρικό μηχάνημα ύπνου!

Από χθες το πρωί η ΔΕΗ και ο  ΔΕΔΗΕ διέκοψαν την παροχή ρεύματος σε οικογένεια με ΑΜΕΑ στους Αγίους Αναργύρους με χρέος στη ΔΕΗ 1.000€, όσο οι περισσότεροι σήμερα, και με λογαριασμό που συνεχώς υπήρχε καταβολή χρημάτων. Παρά τις διαμαρτυρίες μας τηλεφωνικά και με email και την πληρωμή του ποσού για τον διακανονισμό που απαιτούσε η ΔΕΗ μέχρι αυτή τη στιγμή 10:30πμ δεν έχει γίνει επανασύνδεση. Ενώ έγινε καθαρό με όλες τις επικοινωνίες μας ότι πρόκειται για οικογένεια με τρία ΑΜΕΑ και με μικρά παιδιά εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποιεί ιατρικό μηχάνημα ύπνου. 

Είναι προκλητικοί! Θέλουν να μας συνηθίσουν ότι πολλές-πολλές οικογένειες θα παγώσουν μπροστά στον χειμώνα. Γι αυτό η συζήτηση περί επιδότησης της μείωσης καταναλώσεων να ντυνόμαστε καλύτερα και μέσα στο σπίτι και όλα αυτά που θέλουν ναν μας γυρίσουν στον μεσαίωνα.

Το αγωνιστικό αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα από την πρώτη στιγμή πρωτοστάτησε στους αγώνες ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια. Προειδοποιήσαμε να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος σε κανέναν ανάπηρο, σε κανένα λαϊκό σπίτι.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!ΤΩΡΑ! ΝΑ ΕΠΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ!

Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε τη δική μας απάντηση στην πολιτική του σκότους και της παγωνιάς των παρόχων, του ΔΕΔΗΕ, της κυβέρνησης και όσων ομνύουν  στους νόμους της αγοράς. 

Καλούμε όλους ανάπηρους, χρόνιους πάσχοντες να επικοινωνούν με τη ΣΕΑΑΝ και τον Ενιαίο για κάθε τέτοιο πρόβλημα.

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη! Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί!

Αθήνα, 4/10/22

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: