Χορός ZUMBA ενάντια στην καύση απορριμάτων και το προμελετημένο έγκλημα της “ΤΙΤΑΝ”!

Τα αστικά απορρίμματα δεν είναι καυσόξυλα, ούτε λίπος, για να τα καίμε χωρίς να ανησυχούμε. Είναι πηγή καρκίνου και θανάτου για τη Θεσσαλονίκη.

120 Σύλλογοι και Σωματεία λένε όχι στην καύση απορριμμάτων από το ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, που είναι οικολογική και υγειονομική βόμβα για όλη την περιοχή. Δεν υποβαθμίζει απλά το επίπεδο ζωής των κατοίκων αλλά θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές τους.

Μας εξηγούν με απλά λόγια πως τα επεξεργασμένα αστικά απορρίμματα (RDF/SRF) δεν είναι καυσόξυλα, για να μας αφήνουν αδιάφορους. Είναι πηγή καρκίνου και θανάτου για την περιοχή. Και επιλέγουν να περνάνε αυτό το μήνυμα ενάντια στο προμελετημένο έγκλημα, με κάθε τρόπο και τα πιο ευρηματικά μέσα, όπως αποδεικνύει το τέλος του βίντεο στη συνέχεια.

Μικροί και μεγάλοι χορεύουν ZUMBA υπό την καθοδήγηση δασκάλας χορού μπροστά στον Λευκό Πύργο και ενημερώνουν τους κατοίκους που κάνουν τη βόλτα τους στην Παραλία. “Κάψτε λίπος, όχι αστικά απορρίμματα” θα μπορούσε να είναι μια άλλη διατύπωση του μηνύματός τους…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: