Περαστικά στην Λιάνα Κανέλλη

Τα… αόρατα σκαλοπάτια σε ένα στούντιο που «ταλαιπωρεί» συστηματικά εργαζόμενους και προσκαλεσμένους, λόγω των πολλών κακοτεχνιών και των ελλείψεων ακόμα και σε θέματα υγιεινής, ήταν η αιτία για τον σοβαρό τραυματισμό της Λιάνας Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, το βράδυ των εκλογών.

Τα …αόρατα σκαλοπάτια σε ένα στούντιο που «ταλαιπωρεί» συστηματικά εργαζόμενους και προσκαλεσμένους, λόγω των πολλών κακοτεχνιών και των ελλείψεων ακόμα και σε θέματα υγιεινής, ήταν η αιτία για τον σοβαρό τραυματισμό της Λιάνας Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, το βράδυ των εκλογών.

Καλεσμένη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 στα στούντιο «Kapa», αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της, η Λιάνα Κανέλλη βρέθηκε στο κενό κατά την αποχώρησή της από το τραπέζι της συζήτησης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα περόνης και μώλωπες στα πλευρά.

Αμεση ήταν η αντίδραση και το ενδιαφέρον όλων, αν και τα μέσα για την αντιμετώπιση τέτοιων έκτακτων περιστατικών σε έναν χώρο με δεκάδες εργαζόμενους και πολλούς προσκεκλημένους ήταν από ελάχιστα έως ανύπαρκτα!

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε σε νοσοκομείο, βρίσκεται πλέον στο σπίτι της με οδηγίες για πολυήμερη ακινησία και με το …παράπονο ότι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όπως ήθελε τη μεγάλη επιτυχία του Κόμματος στις εκλογές!

Της ευχόμαστε περαστικά από καρδιάς και γρήγορα να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: