ΠΑΜΕ – Η αγανάκτηση ξεχειλίζει! Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Οι σχολικές καθαρίστριες που σήμερα επιβραβεύτηκαν με ΜΑΤ και χημικά, πέρα από τις χλωρίνες που εισπνέουν καθημερινά, ιδιαίτερα στην πανδημία και παρά τη διαρκή ετήσια ομηρία τους, ήταν βασικό τείχος προστασίας της υγείας μέσα στα σχολεία. Αυτούς τους εργαζόμενους αλλά και εργαζόμενους από άλλες ειδικότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο και τη φθορά της υγείας τους, χτύπησαν σήμερα.

Για το σημερινό χτύπημα των ΜΑΤ σε εργαζόμενους των ΟΤΑ και καθαρίστριες, το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι καθαρίστριες σε υπηρεσίες και σχολεία, έδωσαν πρώτη απάντηση στο σχεδιασμό της κυβέρνησης που πετσοκόβει σε χιλιάδες εργαζόμενους το ανθυγιεινό επίδομα.

Η απάντηση της κυβέρνησης ήταν η εκτεταμένη χρήση χημικών και η τρομοκρατία των ΜΑΤ!

Λάθος τα υπολόγισαν! Οι σχολικές καθαρίστριες που σήμερα επιβραβεύτηκαν με ΜΑΤ και χημικά, πέρα από τις χλωρίνες που εισπνέουν καθημερινά, ιδιαίτερα στην πανδημία και παρά τη διαρκή ετήσια ομηρία τους, ήταν βασικό τείχος προστασίας της υγείας μέσα στα σχολεία.

Αυτούς τους εργαζόμενους αλλά και εργαζόμενους από άλλες ειδικότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο και τη φθορά της υγείας τους, χτύπησαν σήμερα.

Τους προειδοποιούμε!

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η συντονισμένη προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας ώστε με καταστολή και αντεργατικούς νόμους να επικρατήσει ο φόβος, η σιωπή και η μείωση των απαιτήσεων, με αλυσοδεμένα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, θα μείνει στα χαρτιά τους!

Όλοι στο μαζικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και των φορέων στις 26 Φλεβάρη!

Κάθε κλάδος, κάθε σωματείο να πάρει απόφαση συμμετοχής, για να δυναμώσει ο ταξικός, διεκδικητικός αγώνας για το δικαίωμα στη δουλειά, για την προστασία της υγείας, για αυξήσεις στους μισθούς και συνολικά στο λαϊκό εισόδημα, για να αντιμετωπίσουμε το κύμα ακριβείας που μας ματώνει!

Να μη λείψει κανείς!»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: