ΚΝΕ: «Αϊ-Βασίλης» για τους επιχειρηματίες – εμπόρους πτυχίων και «θείος Σκρουτζ» για τις ανάγκες των μαθητών και φοιτητών ο νέος υπουργός Ιδιωτικής Παιδείας

“Η νέα γενιά θα του κόψει τη φόρα, διαδηλώνοντας μαζικά στις 6 Νοέμβρη στα μεγάλα μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα”

Σε σχόλιό του, για τη συνέντευξη του υπουργού Παιδείας, Κ. Πιερρακάκη, στην ΕΡΤ, το Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, αναφέρει:

«Μαθήματα μέσω …βίντεο και webex αντί για προσλήψεις καθηγητών στα σχολεία.

Νομοσχέδιο, πριν τα Χριστούγεννα, για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, την ώρα που τα δημόσια Πανεπιστήμια στενάζουν από τις τραγικές ελλείψεις καθηγητών, υποδομών και φοιτητικών εστιών, από το δυσβάσταχτο κόστος σπουδών και την υποβάθμιση.

Παγίωση της υποχρηματοδότησης της δημόσιας εκπαίδευσης με τον νέο κρατικό προϋπολογισμό.

“Δεν κρατιέται” ο νέος υπουργός της ιδιωτικής Παιδείας, συνεχιστής της κας Κεραμέως… Σε ρόλο “Αϊ-Βασίλη” όταν πρόκειται για δωράκια στους επιχειρηματίες – εμπόρους πτυχίων και σε ρόλο “θείου Σκρουτζ” σε ό,τι αφορά στις ανάγκες των μαθητών και φοιτητών.

Η νέα γενιά θα του κόψει τη φόρα, διαδηλώνοντας μαζικά στις 6 Νοέμβρη στα μεγάλα μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.

Υ.Γ.: Στα “ψηφιακά σχολεία” του κ. Υπουργού οι σοβάδες πέφτουν βροχή και ο αντισεισμικός έλεγχος είναι ανύπαρκτος. Για να το διαπιστώσει δε χρειάζεται …Τεχνητή Νοημοσύνη. Μια βόλτα στα σχολεία αρκεί».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: