Εθελοντές καθηγητές για το Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου

Για μια ακόμη χρονιά ξεκινούν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί ο Δήμος Χαϊδαρίου. Η λειτουργία του Φροντιστηρίου δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά ιδιαίτερα σε εκείνα που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να βοηθηθούν από έμπειρους καθηγητές και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Εθελοντές καθηγητές για το Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου ΧαϊδαρίουΓια μια ακόμη χρονιά ξεκινούν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί ο Δήμος Χαϊδαρίου. Η λειτουργία του Φροντιστηρίου δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά ιδιαίτερα σε εκείνα που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να βοηθηθούν από έμπειρους καθηγητές και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Ειδικά, τη φετινή χρονιά ξεκινούν 110 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από όλες τις τάξεις. Μαζί τους ξεκινούν 20 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (μαθηματικοί, φιλόλογοι, φυσικοί, βιολόγοι, Χημικοί κτλ.), που στηρίζουν την προσπάθεια εντελώς εθελοντικά και αφιλοκερδώς, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του φροντιστηρίου.

Για την ακόμα πληρέστερη κάλυψη των διδακτικών αναγκών ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί για εθελοντική προσφορά καθηγητές, από το Δήμο αλλά και από κάθε άλλη περιοχή, να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους, τις διδακτικές τους ικανότητες και να προσφέρουν τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν, να ανταποκριθούν στις εξετάσεις, συμβάλλοντας σε ένα μέλλον γι’ αυτά καλύτερο.

Συγκεκριμένα καλούνται καθηγητές με τις παρακάτω ειδικότητες:

Γυμνασίου: Χημεία, Φυσική

Α Λυκείου: Αρχαία, Έκθεση, Φυσική, Μαθηματικά

Β Λυκείου: Βιολογία

Γ Λυκείου: Ιστορία, Μαθηματικά

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2132047237  (κα. Μπελτεγρή)

Η προσφορά του εκπαιδευτικού σε ένα τέτοιο σχολείο, στο Λαϊκό Φροντιστήριο, γίνεται από επάγγελμα, λειτούργημα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: