Όταν το γέλιο ενοχλεί… – Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πάνος Ζάχαρης και Χρύσα Κατσαρίνη στο Podcast της ΚΝΕ

Το Podcast της ΚΝΕ δίνει τον λόγο στον Χριστόφορο Ζαραλίκο εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την αλληλεγγύη του, σε ένα επεισόδιο που μπαίνει στο επίκεντρο η λογοκρισία στην Τέχνη, ποιους πρέπει να στοχεύει η σάτιρα, αν πρέπει να παίρνει θέση ένας καλλιτέχνης κ.ά.

Με αφορμή τις συνεχείς προσπάθειες φίμωσης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τη διακοπή της παράστασής του στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του στο Τwitter, την παρουσία Αστυνομίας σε παράστασή του στη Θεσσαλονίκη κ.λπ., το Podcast της ΚΝΕ δίνει τον λόγο στον ίδιο τον πρωταγωνιστή αυτών των γεγονότων, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την αλληλεγγύη του, σε ένα επεισόδιο που μπαίνει στο επίκεντρο η λογοκρισία στην Τέχνη, ποιους πρέπει να στοχεύει η σάτιρα, αν πρέπει να παίρνει θέση ένας καλλιτέχνης κ.ά.

Μαζί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, καλεσμένοι, επίσης, είναι η stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη και ο πολιτικός γελοιογράφος Πάνος Ζάχαρης.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από την Κυριακή 16 Γενάρη στις 8 μ.μ., στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube, καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Google podcasts κ.λπ.).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: