«Οι εκπαιδευτικοί παίρνουν 80ευρώ μεροκάματο και για αυτό δεν κάνουν απεργίες»…

Όσο για εσάς αντικειμενικοί σπογγοκωλάριοι, συνεχίστε τις ζυμώσεις με τα αφεντικά σας. Απλά μην έχετε απορία!!!Σας φτύνουν, δεν βρέχει!!!

ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΟΕΟ !!!

Όταν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκουν βήμα και θαλπωρή σε αντικειμενικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ιδιοκτήτες μέσων πληροφόρησης, προβαίνουν σε αθλιότητες για το γονεϊκό κίνημα, με παραινέσεις προς γονείς ώστε να μην ασχολούνται με τα προβλήματα των παιδιών τους μέσω των συλλόγων γονέων (τη στιγμή, μάλιστα, που, όπως λένε οι ίδιοι δεν έχουν πάει ποτέ ούτε σε μία γενική συνέλευση), όταν αναφέρουν πως «οι εκπαιδευτικοί παίρνουν 80ευρώ μεροκάματο και για αυτό δεν κάνουν απεργίες», όταν επιτίθενται σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα γιατί, άκουσον άκουσον, τα μέλη και οι φίλοι του ασχολούνται με τα προβλήματα των παιδιών τους στην εκπαίδευση, τότε πάει να πει πώς κάτι κάνουμε σωστά!!!

Στο σύστημα που ζούμε, όπου τα αφεντικά σας, τωρινά και προηγούμενα αδιαφορούν παντελώς για την Υγεία- Παιδεία- Αθλητισμό των παιδιών μας, εμείς θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτό που αξίζει στα παιδιά μας εν έτη 2022. Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι στα σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης για υποβάθμιση των προηγούμενων με σκοπό την στροφή προς τον ιδιωτικό τομέα.

Καλούμε όλους τους γονείς να συμμετέχουν στις συνελεύσεις των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων τους και στα κοινά γιατί μόνο με τον αγώνα όλων μας θα βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και υγείας των παιδιών μας.

Όσο για εσάς αντικειμενικοί σπογγοκωλάριοι, συνεχίστε τις ζυμώσεις με τα αφεντικά σας. Απλά μην έχετε απορία!!!Σας φτύνουν, δεν βρέχει!!!

Ένωση Γονέων Σχολείων Ικαρίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: